Home

VESTI

Rewind2017 / Depo / 01.01.

No Comments Nova godina

Rewind2017 / Depo / 01.01.Cyantific,  Optiv,  Btk i RymeTyme u Magacinu Depo prvog januara! Znate kako mnogi kažu da je 31.12. najluđa noć u godini? E pa vreme je da im dokažemo suprotno i otkrijemo im ono što iskusni klaberi već znaju – repriza je uvek najluđa žurka!
 

Metnem vam predstavlja REWIND 2017! Prvog januara u Magacinu Depo za sve ljubitelje Drum ‘n’ Bass zvuka Metnem ekipa spremila je najlepši poklon za reprizu dočeka nove godine!
  

Natupaće Cyantific, Optiv, Btk, RymeTyme i VRH a pored njih ozbiljna domaća podrška u sastavu Codex, Splash Heads, Bitz, Dzonidza, MC Kastiljas, MC Don Dada i MC Edge, tako da dođite da zajedno protresemo ovaj grad!

 

Metnem je medjunarodni muzički kolektiv nastao u Srbiji ali se prostire i doseže daleko iza granica univerzuma. Nedavno su odlučili da otvore svoje riznice i predstave publici svoju viziju muzike.

Metnem je način na koji komuniciraju sa onima koji žele da ih čuju. Kažu da je to most koji ih spaja. Momci iza etikete Metnem su Codex, Billain i Hermetic. Svi članovi su poznati po beskompromisnoj promociji dnb kulture, zbog čega su i prepoznati kao svež i dobar izvor inspirativne muzike.

Metnem porodica raste iz dana u dan, a trenutno aktivni članovi su Billain, War, Codex, Delikt, Vrh, Bohemian, Senzzor i ostali.

 

 

 Rewind2017 / Depo / 01.01.

Rewind2017 / Depo / 01.01. Optiv & BTK

 

 

Cyantific (Viper, UK) nam stiže iz Londona, u drum n bass muzici je od 2002. godine i iza sebe ima tri albuma i mnoštvo hit singlova. Od 2014. muziku izdaje ekskluzivno na Viper recordings etiketi a njegove DJ setove ljudi opisuju kao sklop magične tehnike i energičnog ludila.

Optiv (Virus, RAM, Cause4Concern, UK) je osnivač Cause4Concern drum n bass supergrupe koja je uticala da NeuroFunk zvuči baš ovako kako to danas imamo prilike da čujemo. Autor je tri hit albuma od kojih su dva u kolaboraciji sa BTK-om i jedan je od glavnih uzora Noisia kolektiva. Jedan od producenata čija se muzika nalazi u svačijem setu!

BTK (Virus, RAM, Dutty Audio, BR) je najuspešniji brazilski DJ koji je izgradio drum n bass i techno karijere, uporedo i zajedno sa Optiv-om nalazi se na lajnapima najvećih svetskih festivala. Vlasnik je i menadžer nekoliko drum n bass etiketa, između ostalih i sopstvene Dutty Audio na kojoj je 2016. godine izdao prvo poglavlje remiksa najpopularnijih Optiv&Btk hitova.

 

 

Rewind2017 / Depo / 01.01.

Rewind2017 / Depo / 01.01. Large Cyantific

 

 

MC RymeTyme (Virus, Eatbrain, UK) je karijeru izgradio uz velikane Ed Rush & Optical i član je njihove izdavačke kuće VIRUS od samog nastanka, prvi MC koji je imao priliku da rimuje uz Neurofunk dok je njegova etiketa 1210 ugostila najkvalitetnije producente techstep-a. Iza sebe ima veliki broj uspešnih solo izdanja kao i kolaboracija sa vodećim drum n bass izvođačima!

Poreklom iz Splita, VRH (Metnem, Architecture, Kisa Metaka, HR) sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već utabanom muzičkom pozadinom i velikim brojem nastupa po Evropi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan nedostatkom raznolikosti u drum n bass-u, menja ime u VRH i počinje eksperimentisati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korene pomešane sa Drum and Bass elementima. Ubrzo nakon promene svog stila, VRH potpisuje za etikete Architecture, Tribe12, Metnem i Dubkraft i dobija podršku od Gremlinz, Dj Ink, Raiden, Moresounds, Om unit, Codex, The Untouchables, Zero T i mnoštvo drugih. VRH je takođe i official DJ rap grupe Kiša metaka kojoj radi i na postprodukciji albuma, a sarađivao je sa Dječacima na albumu, bio DJ podrška Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima.

 

Link iventa

Link Metnem