Home

VESTI

Princess Superstar NYE, Plastic/Mint

No Comments Nova godina

Nova godina 2011: Plastic/Mint

Princess Superstar nije pevačica. Niti igračica. Niti samo MC. Niti samo DJ. Ona je sve to. A možemo dodati i sjajan performer.

Verujemo da ne postoji osoba koja ne pamti njeno prethodno gostovanje.

 

Ona je te večeri igrala, pevala, repovala, miksovala fenomenalnu muziku i ostavila nas nekoliko stotina bez daha. 

 

A sad – zamislite kakav tek može biti njen nastup u novogodišnjoj noći! A još ako pridodamo na to informaciju da je zatrudnela i da joj je ovo poslednji nastup pred veliku trudničku pauzu! 

 

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za PLASTIC GAZETTE, izjavila je da se vrlo dobro seća svog prethodnog nastupa u klubu Plastic i pamti neverovatan duh naše publike.

Poslednja noć 2010. biće potpuno magična, to vam obećava Princess Superstar, ali i klub Plastic.

Za one kojima je prethodna godina bila uspešna.
Za one koji se nadaju da će naredna biti mnogo bolja.
Za one koji znaju da to veče nije jedino u godini, ali žele da ga svečano proslave.

Najbolje od cele godine u jednoj večeri! Plus, jedan sjajan nastup koji se ne sme propustiti! Svi DJ rezidenti kluba (komada 10!) nastupiće u Plasticu ali i Mintu. A pridružiće im se…

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PRINCESS SUPERSTAR NYE"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

PRINCESS SUPERSTAR!

Ona se vrlo seća svog prethodnog nastupa u Plasticu i pamti neverovatan duh naše publike. Sličnu energiju ali i magiju pružiće na svom novogodišnjem setu.

Na to ćemo dodati i sledeće:
– Ike, Prema, Me-High-Low, Mirko & Meex @ Plastic
– Coba, Petko, Dacha Milojević, Sale Fuckin’ Blue, Sale Radosavljević @ Mint
– Premium open bar! (od 21 do 23.30h sva pića u Plastic-ovoj ponudi su „na izvol’te“)
– koktel zakuska
– šampanjac u ponoć (podrazumeva se)
– disco jelka i neverovatna scenografija u čitavom klubu
– live countdown
– svečano otkrivanje poklona nakon ponoći koje smo obezbedili za sve posetioce
– doručak (6-8h)
– besplatan ulaz za reprizu, 1. januara
– specijalna iznenađenja
– mogućnost rezervacije stola i separea

Ukupno – dvanaestočasovna zabava u dva kluba!

Informacije i rezervacije na 064.640.39.56

A sve to za samo 2900 dinara!
A još ako pozovete odmah…

PRINCESS SUPERSTAR

Svaki njen nastup je kao Nova godina. To nam dokazuje i njeno prethodno gostovanje, ali i energija koju pruža dok DJiše i peva Princess Superstar nam u glamoroznoj večeri dolazi iz najglamuroznijeg New Yorka.

Svoj muzički stil menja po potrebi i naziva ga “flip flop” ali sve je to miks hip hopa, electroclash-a, plesnog popa i elektronike. A u intervjuu koji je dala ekskluzivno za PLASTIC GAZETTE kaže da voli naš duh i da se seća svog prethodnog gostovanja u ovom klubu.

Radi na novom albumu za koji kaže da je psihodeličan ali sadrži moderni pop zvuk. A obećava da će nam tokom novogodišnje noći ponuditi neverovatnu energiju, ali i magiju na njen način.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}