Home

VESTI

Praznična RAVEOLUTION euforija još uvek traje

No Comments Nova godina

Praznična RAVEOLUTION euforija još uvek trajePraznična euforija ne pušta ni okorele klabere – za sve one koji su bili dobri u 2016. godini Raveolution Deda Mraz je produžio praznično iznenađenje.

    

Svi oni koji kupe tri karte za predstojeći Raveolution spektakl, koji će se održati 13. januara u Magacin Depou, dobiće četvrtu kartu besplatno. Karte se trenutno mogu nabaviti po ceni od 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice, a ovo praznično iznenađenje trajaće sve do Božića.
   

Požurite do najbližeg prodajnog mesta Eventima, Gigstix-a, Win Win shop-ova ili rezervišite karte putem sajta www.ddtickets.com i obradujte ekipu za praznike. Da podsetimo – na predstojeći Raveolution nam dolaze Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, koji će nastupiti uz podršku Dee i Phill & Dasmore.

Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na našoj Facebook stranici i Facebook eventu.

 

 

 Praznična RAVEOLUTION euforija još uvek traje

Praznična RAVEOLUTION euforija još uvek traje

 

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatique-a, Art Department-a, Oxie, Carla Lia, Traumer-a i Naste.