Home

VESTI

NYE Girly Nights, klub Energija

No Comments Nova godina

Nova godina 2011: Energija

Energija klub koji je postao sinonim za dobar provod u srpskoj prestonici, kao mesto bogate klupske kulture, poziva Vas da u noći 31. decembra budete deo energičnog dočeka jos jedne nam Nove godine!

Za one koji žele da se u novogodišnjoj noći osećaju kao kod kuće, da budu okruženi nasmejanim i poznatim licima, ENERGIJA obećava ispunjenje onih najjednostavnijih želja, punih devet sati plesa i jos više dobre zabave!

 

Vreme je da proslavimo i ostavimo iza nas još jednu uspešnu godinu dobrih party-ja, veselih druženja, ostvarenja dugo iščekivanih gostovanja i uđemo u Novu 2011! Nov početak sa vedrim snovima i novim željama!

U novu 2011. uvešće nas energični, harizmatični "ženski" trio, Ana Nikolić, Witchy i Kristina Lalić, koje Vam obećavaju ludu i nezaboravnu noć, dobru vožnju kroz sve pravce elektronike, od deep housa, tech housa, progressiva, pa sve do minimala!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GIRLY NIGHTS, ENERGIJA"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}  

 

NE ČEKAJTE!
Obezbedite karte za sebe i prijatelje, po ceni od 1000din!
Broj karata je ograničen i određen kapaciteteom kluba, obećavamo da novogodišnje veče nećete dočekati u redu za garderobu!

 

 

 Nova godina 2011: Energija
Nova godina 2011: Energija

 

 

Petak, 31.Decembar, 2010.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd

  New Year's Eve With

GIRLY NIGHTS |DJ Ana Nikolic & DJ Witchy|
&
KRISTINA LALIĆ |Hear It. Feel It. Move It./ Belgrade Clubbing|

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}