Home

VESTI

Novogodišnji muzički maraton u Parobrodu

No Comments Nova godina

Novogodišnji muzički maraton u ParobroduSa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na specijalni novogodišnji muzički maraton koji smo pripremili za Vas u četvrtak, 26. decembra u Ustanovi kulture Parobrod.

   

Ovo će ujedno biti i prilika da oprobamo sve mogućnosti novog, renoviranog prostora Parobroda kroz realizaciju 3 žanrovski različita muzička koncerta na tri nivoa.

  

   

PROGRAM:

 

Četvrtak, 26.12. od 20h,  koncert filmske muzike “OH, WHAT A MOVIE,…WHAT A MUSIC!”

U saradnji sa Fakultetom muzičke umetnosti pozivamo Vas na koncert muzike za film “OH, WHAT A MOVIE,…WHAT A MUSIC!”

Koncert na spratu ulaz iz G. Jevremove 33

Ulaz na ovaj događaj je slobodan!

Četvrtak, 26.12. od  20.30h

Nastupom Hornsman Coyote & Soundsystem sa specijalnim gostima, u četvrtak 26. decembra 2013. godine sa početkom u 20.30 sati, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod, nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

Hornsman Coyote će nastupiti u izdanju u kome je obišao svet. Postava grupe Soundsystem koju čine Martinees selacta kao selektor, Dju prateći vokal i specijalni gost na klaviru, Vladimirom Krkljuš, provozaće vas zvucima organskog reggae-a. Za ovu priliku Coyote i ekipa spremaju i unplugged deo koncerta koji čini ovaj nastup veoma posebnim.

 

 

 Novogodišnji muzički maraton u Parobrodu

Novogodišnji muzički maraton u Parobrodu

 

Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Nakon veoma posećenog prvog nastupa benda Vasil Hadžimanov Trio, u okviru drugog u nizu ekskluzivnih koncerata, u okviru unplugged bloka, nastupiće naš međunarodno najpoznatiji rege autor, Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Eyesburn zajedno sa bendom Soundsystem i specijalnim gostima.

Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena karata, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 500 dinara.

Naredni ekskluzivni koncerti u UK Paraobrod biće održani početkom iduće godine, 1. februara 2014. Nastupiće rok sastav Rebel Star, a tri nedelje kasnije, 22. februara 2014. godine poznati pop-rok bend Kristali.

 

Četvrtak, 26.12. od 21h Scena “Das Boot”

Trio Krug

Repertoar čine kompozicije modernog džeza, a grupa je do sada nastupala po beogradskim klubovima kao sto su “Ptica”, klub “FLU” i “Čekaonica”.

Aleksandar Grujiić – klavir
Ivan Maksimović – kontrabas
Nikola Đokić – bubnjevi

Ulaz na ovaj događaj je slobodan!

Dobrodošli!