Home

VESTI

Novogodišnji koncert grupe Sunshine

No Comments Nova godina

Nova  godina 2011: AkademijaNovogodišnjim koncertom grupe SUNSHINE u petak 31. decembra u Velikom klubu Akademije, POEZINOM i ŽURKOM IZNENAĐENJA u Malom klubu, ući ćemo u Novu 2011. godinu, ali i u 50. godinu postojanja ovog legendarnog beogradskog mesta.

SUNSHINE i danas seva energijom jednog najuticajnijih domaćih crossover rap sastava, a frontmen benda Branko Bojović "Gumbrowski" (Bane Sunshine) svakako je jedan od najharizmatičnijih muzičara beogradske hip hop scene.

 

"Žaklina traži sponzora", "Priđi mi ti", "Pretty Boy", "Miss J", "Misli mene gone", 'Ombre, "Slika i prilika", "Zig Zigi", "Iza Horizonta", "Kokane" samo su neke od pesama iz Sunshineovog beskompromisnog dugogodišnjeg opusa, koje i danas zvuče jednako žestoko, a uz rane radove tu su i nove trake, poput  "Fight the devil" i "Niklovan", koje plene pažnju starih i regrutuju nove fanove!

Pre i posle koncerta grupe Sunshine muziku će puštati gostujući DJ tim, koji će publiku do ranih jutarnjih sati držati na nogama uz sjajan izbor crossover hip hopa i žestokog gitarskog zvuka.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NYE SUNSHINE".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

U ulaznice za novogodišnji koncert Sunshinea uračunata su i dva besplatna domaća pića, a mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara, u art kafeu "Fleka" na Akademiji. Veliki klub se otvara u 22h.

Novogodišnje izdanje POEZIN ŽURKE, uz dobro zezanje, slam i specifično izvođenje poezije koja je obeležila uspešne poetske klabinge u 2010. godini na Akademiji, odigraće se u Malom klubu, sa početkom u 19:30h.

 

 

 

Nova  godina 2011: Akademija

Nova godina 2011: Akademija

 

Od 23h pa sve do 07h trajaće ludi plesni party – NOVOGODIŠNJA ŽURKA IZNENAĐENJA, za koju ćemo reči samo to da će biti u duhu Akademije, neobično važne za andergraund puls Beograda.

Od 1961. godine kada je začeta kao klub Univerziteta umetnosti, koji je važio za okupljalište disidentski nastrojene studentarije, kroz različite epohe, preko dinamičnih osamdesetih godina i kreativnog kormila Vlaste Volcanoa Mikića, Milovana DeStil Markovića i neprevaziđenog Miomira Grujića Fleke, pa sve do danas, nonkonformistički i stvaralački orjentisana Akademija se pre svega oslanja na podršku i perpetuum energiju mnogobrojnih gostiju, koji svojom izraženom individualnošću i aktivnim učestvovanjem u životu ovog mesta upravo nju, vec decenijama, čine miljenicom alternativne scene i jednim od uporišta slobodnog duha Beograda.

Ulaz na Poezin party biće besplatan!

Od 23h karta za Mali klub koštaće 300 dinara, s tim da su svi gosti Poezina slobodni da ostanu na novogodišnjoj žuraji bez plaćanja ulaznice.

Cene pića za šankom ostaće nepromenjene, a pripremamo i specijalnu ponudu za radžoljupce: 12 vrsta mood lifting rakije po pristupačnoj kinti, od koje ćete zasijati kao svetla Vegasa 🙂

I, da – imaćemo i balone (Pa gde u Novu bez balona?!:)

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}