Home

VESTI

Nova godina 2011: KST

No Comments Nova godina

Nova godina 2011: KSTStvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati! Ovom parolom se KST vodio kada je birao kako da vas ugosti za doček Nove 2011. godine! Drugu godinu za redom u klubu Vas očekuje Domaćica!

Prateći proširenje kluba koje se desilo ove godine, došlo je i do proširenja programa na dočeku. 

 

U malom klubu vas očekuje Disko Busić. Na dve scene, za ritam, melodiju i zanimljiv vizuelni ugođaj biće zaduženi DJ/VJ tim Goran-che i Junior.

Domaćica je veče koje ide sredom u našem dragom klubu, a sa reputacijom kao najbolje veče domaće muzike, već preko pet godina.

Haustor, Eva Braun, Kristali, Brejkersi, Van Gogh, Del Arno, Idoli, Orgazam, Obojeni Program, Azra, Babe, Sunshine, Vampiri, Zabranjeno Pušenje, Orthodox Celts su samo deo bendova koje ćete čuti u velikom klubu u toku novogodišnje noći.

 

 

KST
KST

 

Disko Busić nije standarno veče KST-a, već spoj svega što možete da čujete u klubu a da nije sa ovih prostora. Moćićete da čujete hitove za ples, skakanje, vrištanje koji su krasili ovaj i prošli vek!

 

Na tragu modernog plesnog zvuka, Junior će vas vešto provesti kroz prethodne dekade i vešto opravdati reputaciju najaktuelnijeg dj-a trenutno u KST-u.

Pored odlične muzike, u cenu ulaznice je uključen i veliki izbor pića koja će se služiti tokom cele večeri, a vredna Domaćica će vam spremiti i dobru klopu u izobilju! Enterijer će biti posebno prilagodjen novogodišnjoj atmosferi.

Pretprodaja karata kreće od srede 15. decembra po ceni od 2000 dinara, dok ćemo za članove KST-a odvojiti određen broj karta po promotivnoj ceni od 1600 dinara. Karte za članove se mogu rezervisati na www.kst.org.rs

 

 

Klub Studenata Tehnike
Bulevar kralja Aleksandra 73
11000 Beograd
Srbija
Kontakt osoba: Jana Cvijović
Kontakt telefon: +381 65222 0488
e-mail: [email protected]
Web: www.kst.org.rs