Home

VESTI

New Year’s Eve – Studio 69

No Comments Nova godina

New Year's Eve - Studio 69Najavljujemo Vam odličan event i predlog za doček 2013. godine.

Club Studio 69 predstavlja "Progressive music for your mind", a nastupaju: Andromeda i Chromosome Live,  DJ Vid Marjanovic & DJ Float B2B, DJ Dovla, DJ Džidža, DJ Filip Magnetik, DJ Da Peace & Mozza B2B, DJ Vlada i DJ Stole.

 

Anders Nilsson je čovek koji stoji iza dva legendarna trance projekta, Andromeda i Chromosome.

Kada je album "Temptations" izbačen na trzište napravio je veliko komešanje na trance sceni. Prvo izdanje je izašlo pod Spiral Trax etiketom, a naredna izdanja za engleski Transient Records. Posle izlaska prvog albuma i preko 100 izdanja na kompilacijama sa prodajom preko 100.000 kopija, našao je svoje mesto na gotovo svim većim trance festivalima širom sveta: Boom, Trancendence, Ozora, Full Moon, Rainbow Serpent.

Njegov jedinstveni zvuk i sposobnost da spoji neodoljive melodije u svoju muziku uopšte ne predstavljaju nešto čudno, znajući da je njegov otac bio jedan od poznatijih violinista a njegova majka folk plesačica, što stvara savršenu podlogu za njega.

Od malih nogu počeo je veoma da se interesuje za muziku, tako je sa 8 godina dobio svoj prvi sintisajzer. Završio je srednju muzičku skolu, i bio član nekoliko rock i pop bendova, da bi se na kraju definitivno okrenuo elektronskoj muzici, nalazeći inspiraciju od velikana elektronskog zvuka, kao što su: Depeche Mode, Pink Floyd, Vangelis i Jean Michelle Jarre. Projekat Andromeda je uvek težio ka inovacijama, tako su u sklopu svojih live nastupa prezentovali i testirali Sonalog Midi Suit, midi kontroler koji se oblači i koji se kontroliše sekvencerom koji prati vaše plesanje i kretanje.

Sa velikom ekspanzijom kompjutera Anders napušta analogno miksovanje i u potpunosti se posvećuje digitalnom svetu,i posle dve godine napornog rada dobili smo remek delo progressive trance muzike, debi album "Temptations". Posle takvog starta projekat Andromeda je nastavio u svom prepoznatljivom stilu, i postavio standarde u produkciji progressive trance zvuka.

Anders je pored projekta Andromeda imao pune ruke posla i sa svoja druga dva projekta – Chromosome ( u saradni sa Linus Erikssonom ) i Soul Surfer. Chromosome su 2008 godine izbacili na trzište mega hit album "DMT Cowboys"."

 

 

 New Year's Eve - Studio 69

New Year's Eve – Studio 69
 
 
~~~ Club Studio 69 predstavlja ~~~

~~~ Ponedeljak 31.12.2012. ~~~
od 22h do jutra !!!

♫ Progressive music for your mind ♫

✪ Music Line Up ✪

** ANDROMEDA & CHROMOSOME LIVE
** DJ Vid Marjanovic & DJ Float B2B
** DJ Dovla
** DJ Džidža
** DJ Filip Magnetik
** DJ Da Peace & Mozza B2B
** DJ Vlada
** DJ Stole

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Club Info:
Klub Studio 69
Bulevar Vojvode Mišića 17/I

Facebook page:
https://www.facebook.com/ClubStudio69
Facebook group: Studio 69
Info: +381.62.423.423

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

*** Rezervišite svoju kartu slanjem poruke na ClubStudio69 page-u

*** Karte će se prodavati na blagajni kluba od 22h po ceni od 1000 dinara.

*** Broj mesta (karata) ograničen, stoga topla preporuka da se dođe ranije.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★