Home

VESTI

New Years Eve @ BITEF.ART.CAFE

No Comments Nova godina

Nova godina 2011: BitefArt Cafe

Započnite 2011. godinu među prijateljima! Klupska, ali intimna atmosfera, svojstvena BitefArtCafe-u, uz ograničen broj odabranih ljudi i najveće hitove pop i rock muzike koje će izvoditi bend ECLIPSE!
 
Odaberite jednu od tri kategorije ulaznica i mesto u klubu koje odgovara Vama i onima sa kojima želite da podelite to posebno veče. Karte u pretprodaji od 35e. Piće&hrana ALL INCLUSIVE!

 

Ovo će biti veče kada pomirujemo pušače i nepušače.
 
Više konobara nego inače, raznostiće Vam strana i domaća pića i premium ketering! Koliko god ga budete želeli! 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NYE BITEF ART CAFE"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

BitefArtCafe ove sezone sprijateljen je sa BEOTAXI-jem, tako da će naši gosti imati prvenstvo tokom noći kada nije tako lako naći slobodno vozilo.
 
Poseban je ugođaj u BitefArtCafe-u dočekati ponoć tog famoznog poslednjeg dana decembra. Pozovite nas dok još ima slobodnih mesta!
 
Znate gde je dobro!
 
Mi smo Vaš BITEFARTCAFE

 
063.594.294
063.594.054
 
Web: www.bitefartcafe.rs
         www.facebook.com/bitef

 

 

 

Nova godina 2011: BitefArt Cafe

Nova godina 2011: BitefArt Cafe

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}