Home

VESTI

Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

No Comments Nova godina

Na Umeka po staroj ceni samo do srede!Poslednji kontigent ulaznica po ceni od 2.700 dinara za novogodišnji nastup di džej Umeka biće u prodaji još samo dva dana. Od srede, 25.12. regularne ulaznice biće u prodaji po novoj ceni od 3.300 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine, TC Ušće i na biletarnici Kombank Arene.
  

Nastup slovenačkog producenta Umeka biće pravi spektakl u novogodišnjoj noći, jer će ga dočekati oko 5000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnom „Heineken Lucky Records“ događaju, u Geneks Impulse Hallu, na Novom Beogradu. Umek se vraća u Beograd posle sedam godina pauze i najavljuje nezaboravan provod: „Totalno sam oduševljen što ponovo dolazim posle toliko godina pauze, daću sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu!“
 

Umek je u periodu odsustva iz Beograda svoju reputaciju podigao na nivo globalnog superstara, što dokazuju njegove rezidenture po najprestižnijim klubovima sveta, od Njujorka, Tokija i Londona, do Sao Paula, Singapura i neizostavne Ibice. U Beograd donosi svoj novi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno zvuka, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike.

Najava nastupa najveće muzičke zvezde koju će Beograd ugostiti u najluđoj noći naišla je na veliku podršku i oduševljenje na društvenim mrežama. Komentarisanje i deljenje Umekove muzike traje već više od tri meseca i uključuje mlade iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i ostatka regiona, koji spremaju organizovane dolaske u Beograd. Organizatori su dobili molbe za rezervaciju ulaznica i iz mnogih drugih zemalja, čak i dalekog Japana, gde Umek ima veliku bazu poštovalaca.

Zbog sedam godina odsustva iz Beograda i reputacije koja ga prati, Umek će sigurno biti najveća ali ne i jedina zvezda događaja, na kome će uz njega nastupiti i vrhunski regionalni i domaći di džejevi. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.

 

 

 Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

 

 

Ulaznice se mogu nabaviti po aktuelnoj promotivnoj ceni od 2.700 dinara još samo danas i sutra na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine Beograda, TC Ušće i na biletarnici Kombank Arene. Od srede 23.12. u prodaji će biti poslednji kontigent ulaznica po novoj ceni od 3.300 dinara. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 5000 dinara, koje posetiocima obezbeđuju dodatnu dozu uživanja u novogodišnjoj noći.

Umek – „Beograd“