Home

VESTI

Mikser Nova – svež ulazak u 2012!

No Comments Nova godina

Mikser Nova – svež ulazak u 2012!Najveći regionalni festival kreativnosti Mikser u novogodišnjoj noći otvoriće vrata novog centra za razvoj dizajna i inovativnosti u adaptiranom industrijskom postrojenju firme Čelik u Savamali, istorijskom centru Beograda, u Karađorđevoj 46!

Zamišljen kao budući centar Mikser festivala koji će se krajem maja odvijati na preko stotinu lokacija na područiju Savamale, novootvoreni Mikser House će i preko godine biti nezaobilazna adresa na kulturnoj mapi grada. 

 

Zvezde velike Mikser Nova žurke biće DJ Matt Didemus iz popularnog kanadskog pop dua Junior Boys, kalifornijski DJ Daniel Wang i beogradski elektro-pop bend Svi na pod!
 
Domaću podršku za DJ pultom od 22 do 6 časova ujutro pružiće Vlada Janjić, Gordan Paunović, Brka i Tijana Todorović. Rane ulaznice za 200 najbržih od jutros se prodaju po ceni od 1390 dinara u Bilet centru na Trgu republike i prodajnim mrežama „Card servisa“ i „Eventima“, te putem njihovih sajtova www.Tickets.rs i www.Eventim.rs. Kapacitet je predviđen za preko hiljadu posetilaca, ali u prodaji biće samo 700 ulaznica i njihove sledeće cene biće 1690 i 1990 dinara.

 

 

 Daniel Wang / Matt Didemus / Bojana Svi na Pod!

Daniel Wang / Matt Didemus / Bojana Svi na Pod!

 

Junior Boys iza sebe imaju četiri studijska albuma za čuvenu etiketu „Domino Records“ (Arctic Monkeys, Franz Ferdinand…) i dva miks albuma od kojih je veoma uspešan njihov „Body Language Six“ za prestižnu berlinsku etiketu „Get Physical“.

 

Njihov album „It's All True“, objavljen u junu ove godine još uvek osvaja fanove sa singlovima „Banana Riple“ i upravo objavljenom „You'll Improve Me“ uz remiks koji je uradio producent i njihov dugogodišnjeg saradnik Dan Snaith poznatiji kao Caribou.

Za „Mikser Novu“ Matt Didemus sprema dvočasovni set prepun savremenog elektronskog zvuka i još neobjavljenih singlica iz 2012. godine, uz retro stilove kao što su italo-disko, čikaški haus ili prvi talas tehno scene iz Detroita.
 

 

 

Novogodišnja žurka u istorijskom centru Beograda!

 

 

Daniel Wang je već prepoznatljivo ime u beogradskom klabingu, a njegova izdanja se neprekidno vrte poslednjih nekoliko godina na ovdašnjoj sceni. Svojim diskoidnim elektro singlicama najviše je proslavio etiketu „Ghostly International“ koja je danas sinonim za modenu plesnu muziku.

Njegov album „Idealism“ iz 2001. doživeo je i svoje reizdanje 2005. godine i sadrži neke od njegovih najboljih numera. Njegov euforični dvočasovni elektro-disko set obeležiće ulazak u novu, 2012. godinu!