Home

VESTI

House zvezda Mendo nastupa za reprizu!

No Comments Nova godina

House zvezda Mendo nastupa za reprizu!Nedavno otvoreni klub Julian Loft, koji je za kratak period postao jedno od najeminentnijih mesta za zabavu u gradu, nastavlja sa serijom gostovanja stranih DJ-eva!

   

Ovog petka, 27. decembra tačno u ponoć, za DJ pultom kluba nastupiće Benjamin Brighton, poznati nemački DJ našeg porekla – a subota u Loft donosi pravi duh Francuske uz promociju ekskluzivnog penušavog vina „Belaire Rosé“. Julian Loft ima posebnu čast da najavi najbolju žurku za reprizu dočeka uz još jedno DJ gostovanje – 1. januara 2014. godine nastupa DJ Mendo!
 

Tačno u ponoć, ovog petka, svoj nastup za DJ pultom kluba Julian Loft započeće Benjamin Brighton, nemački DJ poznat po sjajnim minimal organic dance žurkama. Benjamin je poreklom iz BiH, ali je odrastao u Nemačkoj gde je započeo svoju DJ karijeru. Brighton je rezident DJ poznatog kluba „Carpe Diem“ na Hvaru, a ovaj momak takođe poseduje svoju izdavačku kuću sa sedištem u Londonu i vlasnik je kompanije „Organic Production“. Beograđani će imati priliku da ga čuju u klubu Julian Loft ovog petka, 27. decembra tačno u ponoć, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

U subotu, 28. decembra, Julian Loft donosi pravi duh Francuske uz promociju vrhunskog penušavog vina „Belaire Rosé“, poreklom iz Provanse. Osim u najboljoj muzici, karakterističnoj za Loft subotom, posetioci će 28. decembra moći da uživaju u tematskim performansima, imaće priliku da probaju „Belaire Rosé“ penušavo vino, a biće i iznenađenja. Ulaz u klub biće slobodan uz rezervaciju mesta.

 

 

 House zvezda Mendo nastupa za reprizu!

House zvezda Mendo nastupa za reprizu!

 

 

U Novu godinu Julian Loft ulazi sa još jednim DJ gostovanjem! Reprizu dočeka Nove godine obeležiće Mendo, švajcarska haus DJ zvezda španskog porekla. Ovaj momak poznat je po hitovima poput "Everybody I Got Him", "Gringo", "Aventuras" i "Inocencia", koji su mu doneli Vicios nagradu za najboljeg novog izvođača u 2011. godini, a eminentni DJ-evi Luciano, Joris Voorn i Erick Morillo imenovali su ga za najboljeg novog producenta u 2009. i 2010. godini. Mendo dolazi u Loft za reprizu dočeka, 1. januara 2014. godine, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

Julian Loft
Beton hala
Karađorđeva 2-4
069.388.48.48