Home

VESTI

Deset domaćih DJ zvezda na novogodišnjoj žurci Time Machine!

No Comments Nova godina

Deset domacih DJ zvezda na novogodisnjoj zurci Time Machine!Velika novogodišnja žurka “Time Machine” održaće se u Magacinu Depo u Travničkoj 3 u Beogradu, sa početkom u 21h. Nakon dužeg vremena, na jednom mestu nastupiće neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva, od kojih su mnogi oblikovali beogradsku klupsku scenu od njenog začetka.

   

Deset priznatih DJ zvezda smenjivaće se u “back to back” i “single” setovima, a publika će imati priliku da se “provoza” kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u opsegu od housea i progressivea do tech-housea i techna.
  

Line-up:
Gordan Paunović & Vlada Janjić
Boža Podunavac
Marko Nastić
Aćim & Eye
Kinetic Vibe
Marko Vuković & Lea Dobričić

Gordan Paunović i Vlada Janjić otpočeli su karijere krajem 80-ih na radiju B92, gde im se ubrzo pridružuje i Boža Podunavac. Paunović najčešće pušta “deep i prljavu” elektronsku muziku, Janjić kombinuje deep i minimal house sa različitim vrstama groovy elektronskog zvuka, dok Podunavac najradije vrti techno.

 

 

 Deset domacih DJ zvezda na novogodisnjoj zurci Time Machine!

Deset domacih DJ zvezda na novogodisnjoj zurci Time Machine!

 

 

Marko Nastić je, krajem 90-ih, bio deo projekta Teenage Techno Punks, a uz techno koji ga je globalno proslavio, danas miksuje i house elemente. Aćim i Eye takođe pripadaju ekipi koja je doprinela postavljanju Beograda na svetsku mapu clubbinga, a orjentisani su na Ibiza house zvuk, dok su Bokee i Dacha iz organizacije Kinetic Vibe poznati po popularizovanju moćnog progressive housea na ovim prostorima. Marko Vuković i Lea Dobričić svoje setove baziraju na zaraznom tech houseu prošaranom vokalima i tribal primesama.  

 

Video najava:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wQEQv-ccVDI|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Time Machine New Year EVE 2013 Depo Magacin Beograd

 

 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po promotivnim cenama od 800 dinara do 20. decembra i 1000 dinara do 29. decembra.