Home

VESTI

David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

No Comments Nova godina

David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!Premijerno u Beogradu,  ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da čuju  južnoameričkog producenta i DJ-a David Gtronic-a,  u okviru dočeka SuperNove 2014. godine u Svemirskoj Kafani.
 
Opšte poznat po onome što sam voli da nazove “agresivni hard gruving techno”, pod velom  muzičkog misticizma, na granici je između prirodnog i veštačkog, čemu i inače teži u životu.
  

Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice i Dubfire su samo neka od imena u čijim setovima se mogu čuti njegova izdanja. Prepoznat je od renomiranih izdavačkih kuća poput Suara, Monique Musique, Serkal, Kina Music, Oblack… 

 

Posle leta provedenog na Ibici, David sada živi i stvara u Berlinu, a 31.decembra stiže u Beograd kao novogodišnji poklon beogradskim klaberima.

Pored GTronic-a nastupiće našoj publici dobro poznati DJ-evi Predrag Janus, Battric & MIVU, Vid Marjanović, Luka Vuković i Ivan Radojević, Mirko Lazarević, iGrab Your Beat.

 

 

 David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

 

 

Kupovinom ulaznice  za doček (koja trenutno u pretprodaji iznosi 2000 rsd) posetioci će imati slobodan ulaz i na reprizu 1. januara na istom mestu, gde ih za DJ  pultom očekuju: Boža Podunavac, Vladimir Aćić, Klaus, Milan Živanov, Sophie, Mancha, MarkPanic, Miloš Jovanović i Petar Suharev.

Ulaznice se mogu kupiti četvrtkom, petkom i subotom uveče od 22h u Svemirskoj Kafani.

 

Info&rezervacije 060/ 566-56-11