Home

VESTI

Zimska tehno spoznaja

No Comments Najave

Zimska tehno spoznajaU petak 5. februara u klubu Compressor se održava tehno žurka na kojoj nastupaju Subotic (Night vision), Lag (29524) i Toma Tek.

Subotiće producent i DJ, rođen 1980 u Užicu, koji je aktivan na lokalnoj sceni od kraja 90ih godina. Prvi singl izdao 2006. za Kill Brique, jednu od etiketa čuvene Brique Rouge familije, nakon čega slede izdanja za nemački Beatmodul records, a potom i kontakt sa legendom holandske tehno scene Orlando Voornom, za čiji label Nightvision potpisuje EP, kao i remix za underground himnu "Game One", numeru produciranu od strane Voorna i Juan Atkinsa.

 

Ubrzo potom sledi i izdanje za Belgijski label E-Motionz, koje je podržano od velikih svetskih imena poput Laurent Garniera, Sashe, Silicon Soul, Christian Smitha i mnogih drugih. Pažnja koju je uspeo da privuče pomogla mu je da potpiše zavidan broj izdanja u različitim stilovima – od deep house zvuka do pounding techna. 

 

Zimska tehno spoznaja

 

 

Među poslednjim izdanjima ističe se DMOM8000 za koje su remixe radio čuveni techno dvojac Technasia. Očekuje izlazak prvog albuma za novi label Orlando Voorna (Divine recordings), kao i nekoliko novih ploča. Nastupao je u klubovima širom ex Jugoslavije, kao i na Exit i Refresh festivalima, a trenutno je rezident beogradskog kluba The Wash.

Neke muzičke radove Subotića i Laga možete čuti na Soundcloud-u.

Cena ulaznice do ponoći je 200 din, a posle ponoći 250 din, a ulaznice možete osvojiti i u nagradnoj igri na našem sajtu – prijavite se u koloni sa desne strane pri vrhu.

 

Zimska tehno spoznaja