Home

VESTI

Zatvaranje kluba DRUGSTORE: Planet Giegling – Dustin and Ateq

No Comments Najave

Zatvaranje kluba DRUGSTORE: Planet Giegling – Dustin and AteqSezona V u klubu Drugstore obilovala je raznim actovima, različiti artisti su se smenjivali za dj pultom a svima njima su zajednički sadržaoci bili upravo kvalitet i neosporno priznanje na svetskoj sceni.

  

Lokalni djevi i producenti su briljirali ove sezone, pokazavši svima da je scena u Beogradu i te kako živa i iznad svega prilično jedinstvena.

  

Tim koji je i ove godine bio zaslužan za bukinge uspeo je da saradnjom sa Evropskim agnecijama u naš grad dovede neke od najtraženijih actova današnjice.

Pored velikana poput Speedy J, Inigo Kennedy, Tommy Four Seven, Ø [Phase], Mike Parker, Red Shape, Rodhad, Kr!z… akcenat je stavljen na actove koji su u samoj žiži tek nadolazećeg talasa kao i na actove koji muzički nisu strogo techno orijentisani. Tu su se našli Francois X, TCB, Phuong Dan, Andre Pahl, DJ Overdose, Aisha Devi, Alessandro Adriani, Alex.Do, Antigone, Milton Bradly, Don't DJ, Jonas Kopp, Abdulla Rashim, Rabih Beaini…

Lokalni djevi i ekipe doprineli su donošenju različitog zvuka, te je godina u klubu bila svestrana i po tome jedinstvena.

Zatvaranje zimske sezone kluba Drugstore zakazano je za petak, 19. maj. Ne slučajno, upravo dvojica artista sa Giegling etike dolaze – ATEQ i DUSTIN.

 

 

 Zatvaranje kluba DRUGSTORE: Planet Giegling – Dustin and Ateq

Zatvaranje kluba DRUGSTORE: Planet Giegling – Dustin and Ateq

 

 

Ono što je započelo kao niz transformativnih partija, preraslo je u jednu etiketu koja u muzici pobuđuje neizrecivo osećanje sete i strahopoštovanja.

Prenosivši deo svoje fantastike našoj fantaziji, Giegling nas dovodi do ivice dens muzike na koju smo navikli I čini da odemo na drugačija mesta od onih na koje smo navikli.

Ono što poznajemo pod imenom Giegling Planet je ove godine izvršio veoma jak uticaj na klupsku scenu, o čemu svedoče priče na RA I ostalim svetskim muzičkim portalima.

U subotu vas očekuje nastup Vatre.

§ Vas poziva da 19. maja dođete i prisustvujete zatvaranju Katedrale sa Giegling momcima!

Dobrodošli!