Home

VESTI

Zagrevanje za DJ Rusha: Nastić obećava tehno šou

No Comments Najave

Zagrevanje za DJ Rusha: Nastić obećava tehno šouNaš najpoznatiji DJ Marko Nastić nastupiće u petak (21. jun) u Bašti Sava centra na warm-up partiju za gostovanje jednog od pionira hard tehno zvuka, čuvenog DJ Rush-a, koji će na istom mestu održati žurku sledećeg vikenda (28. jun). Nastić će se posle duže vremena beogradskoj publici predstaviti čistim tehno zvukom.

   

Beogradski klaberi sigurno su željno iščekivali dolazak Rush-a pošto će mu ovo biti prvi nastup u Beogradu posle punih sedam godina.
  

Shodno muzici koju pušta Amerikanac, i Nastić će se posle duže vremena prestoničkoj publici predstaviti čistim i tvrđim tehno zvukom, pa će ovo biti lepa prilika da se od našeg najpoznatijeg DJ-a čuju malo brži tonovi.

 

 

 Zagrevanje za DJ Rusha: Nastić obećava tehno šou

Zagrevanje za DJ Rusha: Nastić obećava tehno šou

 

 

Tokom cele večeri karte za gostovanje DJ Rush-a, sa kojim  će nastupiti i Dejan Milićević i Speedy, će se prodavati po promo ceni od 800 dinara, a najlepši parovi koje fotografi uslikaju na žurci će dobijati i besplatne komplete od dve ulaznice. Sve to, naravno, uz još par iznenađenja za publiku. Inače, do kraja ove nedelje karte za DJ Rush-a koštaju 1.000 dinara, naredne sedmice će biti 1.200, a na dan žurke na ulazu nešto skuplje.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_u481Dpczv0|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 DJ Rush Awakenings

 

 

Uz Nastića u petak će za DJ pultom biti i ekipa iz Užica “031 Republic”, kao i Speedy, poznat po veoma brzom tehno zvuku, koji je nedevno prezentovao na beogradskom nastupu sa jednom od legendi tehna – Marco Bailey-jem.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=QcddudkSMuw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DJ Rush – Best Hard Techno BASS

 

 

Ulaz na žurku do ponoći za devojke je slobodan, a za jači pol je 300 dinara, dok posle svi plaćaju 400 dinara.