Home

VESTI

ZAA & Bob Marley’s day, Gun club

No Comments Najave

ZAA & BOB MARLEY’S DAY @ GUN  CLUBPočetkom februara širom sveta se obeležava rođendan Boba Marlija, ikone rastafarijanske kulture i muzičkog genija.

Ovim povodom, sve popularniji kruševački crossover reggae bend ZAA, posle serije koncerata u Srbiji, nastupiće u subotu 05.februara u Gun Clubu.

 

Muzika koju će beogradska publika moći da čuje, stilski je veoma raznovrsna, bazirana na  reggae/ska  korenima  sa   uplivima najrazličitijih uticaja od jazz-a do punk zvuka.

Prva postava kruševačkog sastava je oformljena 2006.godine, pod nazivom Dub Orchestra.Dve godine kasnije, postava benda se bitno promenila i nastavila da svira pod današnjim imenom ZAA.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected]bing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ZAA & Bob Marley's day".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Rad na debitantskom albumu, počelo je sa prvim probama benda.

Pesma “After rain sunset” snimljena je samo nedelju dana nakon osnivanja grupe, da bi periodično, tokom 2008. snimali po nekoliko pesama i na kraju stigli do deset zapisa koji su našli svoje mesto na debitantskom ostvarenju. 

 

 

Zaa & bob marley’s day @ gun club

Zaa & bob marley’s day @ gun club

Album je sniman u studiju Sweepunk, a mix i mastering rađeni su u studiju Bird. Specijalni gost na albumu je Hornsman Coyote.
Debi album ZAA objavljen je 13.01.2010. i može se besplatno preuzeti sa sajta www.zaa.rs

Početkom jeseni 2010. godine, na više lokacija u Beogradu i Kruševcu snimljen je spot za pesmu „Fire“ koji se trenutno nalazi na MTV Adria listi „Domaćica“.

Spot potpisuje produkcijska kuća „Besan pas“, a reditelj je Iva Pavlović.

Članovi ZAA su:
Darka Rajić – vokal
Borivoje Đorđević(white fighta) – saksofon, klarinet, blokflauta
Ivan Đokić(troyan) – gitara
Tomislav Ilić – bas
Zlatko Petković(fat_zed) – bubanj
Zoran Vasić(dub gun) – klavijature, tonac

Cena karte  je 250 dinara u pretprodaji, a 350 na dan nastupa.
Pretprodaja karata u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Vrata kluba se otvaraju u 22:30h

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}