Home

VESTI

XperimenT 15. Birthday Party

No Comments Najave

XperimenT 15. Birthday PartyPrva legendarna XperimenT žurka održana je 07.07.1996. na košarkaškim terenima Crvene Zvezde na Kalemegdanu. Od tada pa do danas, mnogo žurki je iza nas.

Počeli smo kao entuzijasti i ponudili u tadašnjem vremenu sivila nešto što je umelo da pokrene i ohrabri, nešto što je okupilo mnoštvo kreativnih ljudi: underground muzičku scenu.

 

Došao je i taj trenutak kada ćemo svoj rođendan proslaviti 15-i put u društvu prijatelja i poklonika urbanog zvuka. 25-og Juna od 23 sata u Bašti Sava Centra sa vama će biti XperimenT DJ tim.

Kao i mnogo puta do sada, XperimenT rođendan je dan u godini kada svi žele da učestvuju u kreiranju energije koja će trajati cele naredne godine, biti na slikama i video snimcima i tako imati čega lepog da se sećaju u budućnosti, deliti emocije i pričati o dosadašnjim žurkama na kojima su se nezaboravno proveli.

 

Happy people pres. Serious Fun, Bungee Bar

Svi su pozvani; oni koji žele da doprinesu veličanstvenom skupu, oni koji bi svoju pozitivnu energiju da podele sa drugima i svi oni koji žele da plešu celu noć uz prepoznatljive ritmove.

 

LINE UP:

23h – 01h DJ Buca
01h – 03h DJ Stole
03h – 05h DJ Max

Karte za ovaj događaj po ceni od 400 dinara možete kupiti:
www.Eventim.rs | 065/675-0009 | Topličin venac 19-21 | Beograd

Info: 062.423.423.
email: [email protected]