Home

VESTI

XperimenT 14th Birthday Party

No Comments Najave

XperimenT 14th Birthday Party - Circle of TimePoslednjih 14 godina, prve subote u julu, tradicionalno priređujemo rođendanski party Dj organizacije XperimenT.

 

Od 1996 godine, kada smo napravili prvi open air event pod tim imenom, trance scena u Srbiji konsantno napreduje. Veliki broj klupskih svirki, organizacija koncerata, gostovanja na masovnim eventima kao i klub iza koga stojimo od 2006 godine, deo su muzičke scene u našoj zemlji.

 

Kao i prethodnih godina, sa Vama će na rođendanskoj zabavi biti Dj-evi iz XperimenT organizacije: DJ Buca, DJ Stole & DJ Max.

 

Ono što je specifično za svaki naš B-Day party je da se u našim DJ setovima može čuti retrospektiva muzičkih izdanja u prethodnoj godini kroz ceo spektar progressive & trance produkcije kao i predstavljanje novih muzičkih izdanja aktuelnih artista.  

 

 

XperimenT 14th Birthday Party

XperimenT 14th Birthday Party

 

 

Promotivne aktivnosti vezane za ovaj događaj su uveliko u toku. Na beogradskim radio stanicama, u štampanim izdanjima, internet portalima, XperimenT mailing listi i na socijalnim mrežama na kojima imamo profile možete doći do besplatnih karata za rođendanski event.

 

Karte su u prodaji na blagajnama Eventim-a kao i u Bilet servisu na Trgu Republike po početnoj ceni od 450 dinara.  
 

Više informacija, naše DJ setove spremne na download stranici,  kao i kontak sa našom organizacijom možete dobiti na dole navedenim internet adresama i broju telefona.  

 

Vidimo se na XperimenT Birthday Party-u !!!