Home

VESTI

Wet Dreams party u Monsunu

No Comments Najave

Wet Dreams party u MonsunuPrvi zvanični Wet Dreams party u Beogradu održaće se u petak 18. marta u Monsunu, a u pitanju je serijal žurki koji je u poslednje dve godine postao sinonim za dobro partijanje širom Vojvodine.

 

Iza tih žurki stoje heroji dobrog provoda, di-džejevi Fakir, Dachony i Zec koji svojim deep i tech-house setovima publiku dovode u stanje ekstaze. Wet Dreams je pokrenuo Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija jer im se muzički ukusi preklapaju.
 

Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz seksi house zvuk đuskalo do ranog jutra. Wet Dreams je poznat po odličnom provodu čiji su glavni sastojci dobra muzika, nasmejani ljudi i puno pozitivne energije i sa jedne i sa druge strane di-džej pulta.

 

 

 Wet Dreams party u Monsunu

Wet Dreams party u Monsunu

 

 

Ova ekipa već je nastupala u Monsunu na Samo Tvrdo žurci u decembru prošle godine i kažu da je to bila vrela i nezaboravna noć, pa su odlučili da sezonu ove godine otvore upravo u Monsunu – što će biti prva zvanična Wet Dreams žurka u Beogradu. Fakir, Zec i Dachony kažu da je Wet Dreams senzacija koja ne može da se opiše rečima već mora da se doživi – a prava prilika za to je petak 18. mart u Monsunu.