Home

VESTI

Vračar Rocks: St. Patrick`s Day Party

No Comments Najave

Vračar Rocks: St. Patrick`s Day PartyBend Irish Stew of Sindidun i ove godine proslavlja St Patrick’s Day sa beogradskom publikom.

Ovogodišnji doček dana svetog Patrika održaće se u okviru festivala "Vracar Rocks!"u kulturnom centru “Božidarac”, u petak 16. Marta sa početkom u 20 časova.

 

Proslavu će dodatno obogatiti bend Cassidy’s Brewery i plesna grupa Celtic Rhythm koji nastupaju zajedno sa Irish Stew i garancija su da ovoj večeri neće nedostajati irskog duha.

Nakon dva veoma uspešna albuma: So Many Words (2005) i Dare to Dream (2008), 06. oktobra prošle godine Irish Stew izbacio je treći album pod nazivom New Tomorrow, sniman u studiju „Underground“ i produciran od strane Marka Jovanovića.

 

Album ima dva izdanja: CD izdanje na etiketi One Records-a koje se može naći u svim CD shopovima i specijalno izdanje koje je dostupno za besplatni download na sajtu benda www.irishstew.net.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=XsEMu5UCy0g|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Irish Stew of Sindidun – Take Me High (Official)

 

 

Album je iznedrio i nekoliko singlova koji su odlično primljeni među publikom, ali i na relevantnim top listama – Lady of New Tomorrow, Take Me High, When Day Is Over. 

 

Cassidy's Brewery predstavljaju jos jedan mladi beogradski bend koji se bavi tradicionalnim irskim zvukom  ali u punk i hard rock aranžmanima, i iz koncerta u koncert okupljaju sve više obožavalaca.

Celtic Rhythm je trenutno jedna od najaktivnijih plesnih trupa u regionu koja se bavi irskim plesom. S obzirom na iskustvo profesionalnih igrača i mnogobrojne nastupe u zemlji i inostranstvu svakako ce doprineti da ovo vece u Bozidarcu u potpunosti bude u duhu irske, kako i dolikuje.

I ovog petka početak je zakazan za 20 časova a cena ulaznice je 300 dinara. Karte se prodaju isključivo na ulazu Božidarca, zato dođite na vreme.