Home

VESTI

Vračar Rocks: Sajsi MC, Vibrator U Rikverc, Vatra (Zg) i Retrovertigo

No Comments Najave

Vračar Rocks: Sajsi MC, Vibrator U Rikverc, Vatra (Zg) i RetrovertigoNakon fantastičnog predtavljanja BIGZ scene pred prepunom salom Božidarca, u petak 24. februara na festivalu Vračar Rocks! nastupiće: Retrovertigo, Vatra (Zagreb), Vibrator U Rikverc i Sajsi MC + Damjan Eltech + DJ Bko.

 

Vibrator U Rikverc su nakon uspešnog debi albuma “Samo površno” i  laskave titule hita godine 2011. na Diskomeru Studija B sa pesmom “Neko nema ni to”, održale veliki broj koncerata u Srbiji i regionu.

 

Među brojnim nastupima mogu se izdvojiti oni na festivalima Exit (Novi Sad), Tape Modern (Berlin), Participacija (Zagreb), Nektar Demofest (Banja Luka), Beer Fest (Beograd)…

Njihov nastup je provokativan, silovit i zavodljiv. Ne dozvolite da vas izgled prevari: najslađi mačići imaju najoštrije kandže i mogu da stanu na crtu svakom bendu.  Vibratorke trenutno vredno rade na materijalu za drugi album a kao specijalni gost na festivalu Vracar Rocks! priključiće im se i harfistkinja Ana Harp.

 

 

 Vračar Rocks: Sajsi MC, Vibrator U Rikverc, Vatra (Zg) i Retrovertigo

Vibrator U Rikverc

 

 
Uz Sajsi MC na festivalu Vracar Rocks! nastupiće i Damjan Eltech i DJ Bko. Nakon izdavanja albuma „Dizni Je Daleko“ Damjan Eltech i Sajsi MC su ostvarili izuzetno uspešnu saradnju na singlovima „Mama“ i „Lajkiram“ koja je rezultirala brojnim nastupima. Video spot za numeru "Mama" do sada je imao preko 2.000.000 pregleda na YouTube-u.

Ova ekipa se sprema da prenese zvuk ulice pomešan sa klubskim ritmovima na koncertnu scenu Božidarca, a pored dobro poznatih pesama imaćete priliku da čujete i nekoliko novih pesama premijerno!

 

 

 Vračar Rocks: Sajsi MC, Vibrator U Rikverc, Vatra (Zg) i Retrovertigo

Sajsi MC

 

 

Prvi "internacionalni gost" na festivalu Vračar Rocks biće zagrebački bend Vatra koji već petnaestak godina aktivno nastupa i izdaje veoma zapažene i nagrađivane albume u Hrvatskoj. Njihov šesti album "Ima li budnih?" izašao je prošle godine i bend se trenutno nalazi na turneji na kojoj ga promoviše širom regiona.

Tokom protekle godine njihova pesma Tremolo koja je uradjena u saradnji sa Damirom Urbanom bila je na vrhu svih relevantnih lista u Hrvatskoj. Kako se još uvek ne poznaju dobro, Vatra će na festivalu Vračar Rocks! uživo beogradskoj publici predstaviti presek najvećih hitova iz svoje karijere.

 

 

Vračar Rocks: Sajsi MC, Vibrator U Rikverc, Vatra (Zg) i Retrovertigo

Vatra

 

 

Retrovertigo je mladi beogradski bend sastavljen od muzičara koji za sobom imaju dosta iskustva ali sa novim bendom ovo tek drugi živi nastup. Podržimo ih na početku!

 

Početak četvrte večeri festivala u petak 24. Februara zakazan je za 20 časova, a ulaznice po ceni od 300 dinara se prodaju samo na ulazu, zato dodjite na vreme!

 

 Sve informacije o festivalu Vračar Rocks!

možete pronaći na Facebook strani festivala:

www.facebook.com/vracar.rocks