Home

VESTI

Voyage Bleu @ SKC

No Comments Najave

Voyage Bleu @ SKCUkoliko za vas izrazi kao: sloboda duha… nekonformizam… snaga ličnosti…spontanost… radost življenja… razumevanje… prihvatanje drugih… fleksibilnost stavova… sopstveni pogled na svet koji nas okružuje… predstavljaju nešto poznato, nešto s čim živite svaki dan – onda ste spremni da nam se pridružite na Plavom putovanju – Voyage Bleu!
 
Voyage Bleu je multimedijalni projekat i konkurs za kreativne radove koji emanira gore pomenute stavove i koji vas poziva da pridružite sopstvnu kreativnost sinergiji drugih.

 

Izrazite svoje viđenje Slobode duha i Urbanog kroz: fotografiju ili rad iz oblasti likovne umetnosti, multimedije i grafičkog dizajna (crtež, slika, akvarel, gvaš, grafika, plakat, oglas, video rad, video instalacija, konceptualna instalacija).

 

Fond za istaknute radove i nagrađene:
I nagrada: Iznos u visini godišnje školarine na nekom od fakulteta u Srbiji
II nagrada: Put u Francusku (Inter Rail karta i novčani iznos od 300 €)
III nagrada: Laptop računar

Učešće na završnoj izložbi i predstavljanje u okviru kataloga izložbe.
 

 

 Voyage Bleu @ SKC

Voyage Bleu @ SKC

 

 
SKC, Subota, 24. april od 16h do 20:30h dođite na polučasovnu prezentaciju, saznajte sve o projektu i preuzmite besplatne karte za
VOYAGE BLEU PARTY SKC, Subota, 24. april od 23:00h
DJ GREGORY/Fayacombo/Paris – France
DJ SURKIN/Institubes/Paris – France
DJ ALEXANDAR/iFace Agency/Belgrade – Serbia
SEEL DEE FACE/Happynovisad/Novi Sad – Serbia
 
DJ GREGORY je od samog početka svoje karijere, ranih ’90-ih privlačio pažnju svetske klupske scene. Francuski hitmaker vinuo se u zvezde obradom numere „Sunshine People“, a svoj status potvrdio kasnije, house klasikom „Elle“. Saradnjom sa mnogobrojnim umetnicima, među kojima su Dj Yello, Bob Sinclair, Julian Jabre, ne prestaje da na dance floor-ovima širom sveta demonstrira svoje umeće. Godine 2004. dobija nagradu kao MOST INNOVATIVE PRODUCER, osniva sopstveni label Faya Combo i preuzima ulogu lidera, kao pravi predstavnik afro i latino ritmova u french house-u, koje kombinuje sa prepoznatljivim elektronskim ritmovima.
 
Zvezda večeri je dvadesetčetvorogodišnji DJ SURKIN iz Pariza, koji sa sobom donosi slobodu duha i sopstvni pogled na svet, što ga čni pravim članom Voyage Blue posade. Predstavnik je nove generacije french electro zvuka i jedan od simbola NU Rave kulture. Ovaj vrlo tražen momak radi remixe za Boys Noise, DJ Mehdi, Kate Wax, Klaxons-e,Paul Johnsona i mnoge druge. Njegov veliki hit „Radio Fireworks“, od njega je napravio pravu house zver. Nastupa širom planete, od buenos Airesa, preko Sidneja i Tokija do Ciriha, i svuda su jednodušni u oceni – njegovi živi nastupi su spektakl koji nikako ne bi trebalo da propustite.