Home

VESTI

Vodimo vas na “Vicious” party, Energija

No Comments Najave

Vodimo vas na "Vicious" party, EnergijaNe budite lenji! Vreme je da opet obučete svoje najlepše toalete i izađete u grad!

 

Predstoji nam još jedna proslava ove nedelje!  Klub „Energija“, u večeri kada proslavljamo dolazak Srpske nove godine, ugostiće jednog od najatrakivnijih producenata sa prostora Makedonije.

 

„Energija“ će ove večeri biti super izbor za one željne pravog, dobrog provoda! Svi preduslovi za nazdravljanje, plesanje do iznemoglosti i dobro opuštanje uz vrhunsku zabavu su ispunjeni, u okviru „Vicious“ specijala, zabave koja će rasplesati celu ekipu na plesnom podijumu!

 

Domaćini, Marko Milosavljević i Miloš Pavlović, jedni od najboljih beogradskih DJ-eva, ove večeri imaće pojačanje!

Stojche, mladi je producent iz Skoplja, dugogodišnji aktivista na makedonskoj klupskoj sceni, koji nas je sve nesumljivo iznenadio neobičnom svežinom i upornošću kojom odiše njegova produkcija u poslednjih par godina. Mlad, ali sa jasnim stavom i prepoznatljivog stila! On je savršeno kreativan dečko koji prilično obećava! I pravi entuzijasta!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VICIOUS".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Za kratko vreme uspeo je da skrene pažnju na sebe, pažnju publike ali i velikih superstar producenata širom sveta.

Njegovo prvo izdanje ‘Djibouti’ EP za britanski lejbl Dogmatik, doživelo je silovit uspeh! Izdanje koje je skrenulo pažnju skoro svima u muzičkoj industriji. Jimpster, Clive Henry (Peace Division), Mathiass Tanzmann, Thomas Schumacher, Layo & Buschwacka, Slam, Brother’s vibe, Anthony Collins, neka su od imena koja nisu ostala imuna na moderan tech house zvuk ovog izdanja, a koje je dobilo čak i odlične kritike britanskog muzičkog časopisa  ”In The Mix UK”.

Usledili su i novi hitovi, ‘The Old Bill’  takodje za Dogmatik, ‘Vague’ (Argumento), ‘Solo’ EP (Consistent). Danas njegove trake istrajno se nalaze u samom vrhu čart lista, uz podšku svetski afirmisanih imena u elekronskoj muzici, čime njegova reputacija permanentno raste.

 

 

VICIOUS
VICIOUS

 

Sa dvojcem „Sound diffusion“ u protekloj 2010. godini, Stojche je pokrenuo „Argumento Music“, izdavačku kuću, koja izdanja pored digitalnog, objavljuje i u vinil formatu. Osnovana je sa idejom da postane dobra platforma za kvalitetne andergraund izvođače haus i tehno muzike (KiNK, Marko Nastic, Elef, Alex Arnout), a i da publici ponudi ono najbolje od plesne muzike u okvirima ovih formi elekronike.

Stojche je uvek bio pomalo bezobziran i arogantnog stava prema aktuelnim muzičkim trendovima, ali zato uvek vođen kvalitetom. Drži se činjenice da je muzika raznolika, te da je svako ograničavanje i postavljanje okvira apsurdno. Sve što se nametne ili postavi kao dobra ideja i inspiracija, za njega je dobrodošlo! Bogat ritam i jedinstvena, originalna produkcija, su ono što njegov stil najviše određuje!

A setovi ovog momka, sa druge strane, obiluju izuzenim, osvežavajućim i dubokim gruvom. Kombinuje sve forme andergraund haus zvuka, od trippy, misterioznih i neobičnih melodija, do pravih plesnih traka. Jednom rečju, sve ono što je potrebno da bi se publika uzbudljivo i nezaboravno provela!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA
Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!
Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.
Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.
Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}
 

 

„VICIOUS“ Vam predstavlja
Serbian NY Special

ČETVRTAK, 13. JANUAR 2011.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd

    * Stojche (Dogmatik, Liebe Detial), Makedonija
    * Marko Milosavljević (Traffica, Burn DJ Team)
    * Miloš Pavlović (Ilian Tape)

 

 
Cena karte: 300din

INFO TELEFON: 063/8846155