Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Hornsman Coyote-a

No Comments Najave

Hornsman CoyoteSrpsku, julijansko-kalendarsku Novu godinu, svi ljubitelji reggae i dub zvuka moći će da provedu u društvu Hornsman Coyote-a.

 

Uz Martinees Selecta i podršku DJ Navigatora, Coyote će nastupiti u KC Grad 13. januara sa početkom u 22h.

 

Osim što će fanovima pružiti najenergičniji i najzabavniji doček Nove godine, Hornsman Coyote će koncertno promovisati najnovije izdanje, album “Cross the Earth” objavljen za izdavačku kuću Ammonite Records. 

 

A pošto su novogodišnji praznici doba darivanja, Coyote će svim posetiocima uz kupljenu ulaznicu pokloniti primerak novog albuma. 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Hornsman Coyote".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Cena karte 450 dinara u pretprodaji,  550 na dan koncerta.
 
„Mir i ljubav!“ poručuje Coyote pred doček Srpske nove godine u KC Grad 13. januara

 

 

Hornsman Coyote
Hornsman Coyote

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}