Home

VESTI

Vodimo vas na Kriške i Silu!

No Comments Najave

Vodimo vas na Kriške i Silu!

Iako se već 10 godina bave muzikom, Kriške su oformljene pre nešto više od godinu dana, 2009. godine.

Iza sebe imaju desetak progresivnih bendova koji su ostavili bitan trag u domaćem underground. Samo neki od bandova u kojima su svirali su: Petrol, Virvel, Ola Horhe, Fonograf, Trenje, Tussilago…. 

 

Kriške su, u stvari, nastale nakon razilaska članova benda Zemlja Broj 9. Njihova muzika je nabijena energičnim novim ritmom, psihodelijom proizišlom iz hrabrih repeticija i nekonvencionalnih breakova i promena u tonalitetu – kontrolisanom bukom.

U Gun Club-u u četvrtak 6. januara, Kriške će svoju energiju podeliti sa
beogradskom publikom koja uvek prepozna dobre vibracije koje ovaj bend šalje.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KRIŠKE U KLUBU GUN".

Rok za slanje mailova
je do 15h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Petak 07.01.
NEOČEKIVANA SILA KOJA SE IZNENADA POJAVLJUJE I REŠAVA STVAR @ GUN CLUB (gost dj Boža Podunavac)
Cena karte 200 dinara pre, 400 dinara posle ponoći

U petak 7. januara održaće se sedmi u nizu nastupa grupe Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. Njihovi muzički ekperimenti su već poznati kao događaji za ne poropustiti svakog drugog petka u Gun Club-u.

Ovog prilikom, Sila će ugostiti Dj Božu Podunavca i takozvani ,,lajvekt evernevergrin didžejz baj Darko Džambasov”.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SILA U KLUBU GUN".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}