Home

VESTI

Vodimo vas na koncert bendova Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire u KST-u

No Comments Najave

Vodimo vas na koncert bendova Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire u KST-u Kišobran je organizacija za promociju alternativne kulture.
 
O dečacima koji su pre par godina sredom puštali indie-rock i alternativu Beograd već dosta zna. Poznato je i da su prošlog leta njihove žurke bile neke od najposećenijih u KST-u. Ali ono što skoro niko još uvek ne zna jeste da je Kišobran od pre par dana postao etiketa i samim tim bitan motor novim bendovima koji su stali pod njega.
 

KIŠOBRAN predstavlja energičan ples, iskren osmeh, dobro raspoloženje, vedre boje, zanimljive vizuelizacije, kvalitetan zvuk i otvoren um.
 

KIŠOBRAN i KST predstavljaju:
 
Subota, 07. jul 2012. godine
Start: 23.00 h.
Cena: 200 din.
 
Glavna bina / bašta:
THANK YOU BAUDELAIRE + NEŽNI DALIBOR & live VJ set!
Nakon koncerta: Kišobran žurka
 
Dupli program / klub:
Silent Disco
 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"THANK YOU BAUDELAIRE + NEŽNI DALIBOR".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 
Klub studenata tehnike – KST
Bulevar kralja Aleksandra 73
11000 Beograd
 
www.kisobran.org
 
 
Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire u KST-u
Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire u KST-u
 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}