Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda The Bambi Molesters, klub Gun

No Comments Najave

The Bambi MolestersMTV i klub Gun vam predstavljaju hrvatski surf bend The Bambi Molesters, instrumentalni četverac, najpoznatije je R’n’R ime u svetskim okvirima koje dolazi sa teritorije bivše Jugoslavije.

Bambi Molesters su počeli sa radom pre 15 godina, a svakim svojim izdanjem i nastupom pridobijaju sve veći broj fanova na sve širem muzičkom tržištu.

 

Retko ko sa naših prostora može da se pohvali da je delio binu sa veličinom poput sastava R.E.M. Ne samo da su svirali zajedno, već su nastavili i vrlo uspešnu producentsku saradnju na albumima objavljenim za Warner Music. Zahvaljujući Warner-u sve granice za Bambi Molesters su izbrisane.

 

Njihov kvalitet potvrđuju i odlične ocene dobijene od kritičara eminentnih muzičkih časopisa kao što s Mojo, Uncut, a ni uticajni Pitchfork nije imao ništa manje reči hvale.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"The Bambi Molesters".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}


Aktuelni album  “As the Dark Wave Swells” objavljen je prošle godine. Bambi Molesters su na originalan način uspeli da osavremene surf-rock bogatim aranžmanima koji najbolje mogu da se dožive na svirci uživo.

 

Zato vas MTV i Gun Club pozivaju na nezaboravnu svirku u specifičnoj atmosferi kluba u Miloša Pocerca 10.

 

 

The  Bambi Molesters

The Bambi Molesters

 

 

 

MTV I GUN CLUB PREDSTAVLJAJU
BAMBI MOLESTERS
29. januar 2011.

Koncertna promocija albuma “As the Dark Wave Swells”

Cena karte 900 dinara u pretprodaji, 1.200 na dan koncerta

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}