Home

VESTI

Vodimo vas na Jody Wisternoff event

No Comments Najave

Grožđebal 2010 - Only Love PartyUmetnička organizacija "Music Planet" koju čine ljubitelji muzičke umetnosti i vršački entuzijasti Vam pripremaju vrhunski event.

 

Naime u Vršcu gostuje Jody Wisternoff (UK) i nastupiće u okviru dešavanja GROŽĐEBAL 2010 – ONLY LOVE Party. Podršku će mu pružiti DJ Straw i Music Planet DJ`s.

 

Jody predstavlja jednu polovinu poznatog bristolskog dua Way Out West.

 

Music Planet je umetnička organizacija koju čine ljubitelji muzičke umetnosti i vršački entuzijasti čiji je cilj animiranje mladih, njihova edukacija po pitanju muzičke kulture, kao i podizanja nivoa zabave mladih u Vršcu na jedan kvalitativan način.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime, broj lične karte i broj mobilnog telefona. U subject obavezno napišite:"Grožđebal 2010 – Only Love Party"{/xtypo_rounded1}

 

Idejni tvorci ove organizacije su Goran Petrović, Dejan Latinović, Darko Jeličin, Bojan Kukić, Luka Grozdanić  i Dorian Čoban.

 

Kao glavne dogadjaje koje smo oraganizovali možemo se pohvaliti sa Danima Vina 2008. godine i gostovanjem Jerome Isma Ae, kao i sa prošlogodišnjom žurkom Dani Vina 2009. i nastupom DJ Tarkana.

 

 

 Grožđebal 2010 - Only Love Party

 Grožđebal 2010 – Only Love Party