Home

VESTI

Vodimo Vas na Intellect 12 B-Day

No Comments Najave

Intellect 12 anniversary partyIntellect DJ organizacija, kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

 

Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podršci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki – Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom.

 

Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect proslavlja uz gostovanje interplanetarne legende!

Clubbing.rs muzički portal u saradnji sa organizatorom Vas vodi na ovaj event! Delimo vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na karte at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Samo kompletne prijave će se priznavati. Subject:"Intellect 12 B-Day".

 

 

DINO PSARAS, rođen u Brighton-u, prvi “Dragonfly” DJ, čovek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia-e” i “Ayuhusca-e”. Jedan od trojice srebrnih anđela!

“Njegov prvi album „Concept in Dance" dobio je ime po klubu u kome je vrteo muziku, a gde su dolazila najveća imena engleske muzičke scene. Juno Reactor, Simon Foster bili su redovni gosti. Kao i umetnici poput Andy Warhol-a. Puštala se i slušala muzika koju nigde drugde na svetu niste mogli da čujete. Najbolje stvari od najboljih umetnika, pre nego bi se izdale za javnost, imale su tamo svoje premijere. Fascinantan osećaj! I vreme za pamćenje! Po tom klubu nazvao je svoj prvi album „Concept in Dance", koji se prodao u više od 70,000 primeraka. Cifra koja je za trance produkciju u tom trenutku bila – utopija! Prvi album je uvek taj koji se pamti, ali za njega je to bilo tako, i još malo više…”

{xtypo_rounded1}TRAŽI SE: novi član Ultra Groove Rec Labela-a! Ukoliko ste mladi, bavite se produkcijom elektronske muzike, a potrebna vam je podrška, spremni ste da ponudite svetu potpuno svež, autentičan i inovativan zvuk, ovaj konkurs je za vas! Propozicije: radove u wav formatu, narezane za CD-u, doneti na INTELLECT  12 ANNIVERSARY PARTY (17. oktobar, SKC). Radove predati na Ultra Groove Rec pultu!
Izložba Ultra Groove Rec label-a: 3D animacije i printovi!{/xtypo_rounded1}

17. Oktobar 2009. godine, od 22h, Hol Studentskog kulturnog centra

Pretprodaja karata:
BLAGAJNA SKC-a!
EVENTIM (Beograd i svi veći gradovi i Srbije)!

Cena: 600 din (PROMO CENA PRVOG OGRANIČENOG KONTIGENTA KARATA !!)

17.10.2009 @ SKC, od 22h
Ultra Groove Events
INTELLECT  12 ANNIVERSARY PARTY 
DJ  Vlada (Ultra Groove Rec)
SPECIES live (Ultra Groove Rec)
special guest:
DINO PSARAS (London,UK – Krome Angels)
DJ Aki (Ultra Groove Rec)
plus friends!