Home

VESTI

Vodimo vas na gostovanje Grimusa, Broken Stringsa i Kišobran ekipe

No Comments Najave

Vodimo vas na gostovanje Grimusa, Broken Stringsa i Kišobran ekipeRumunski bend Grimus promoviše svoj drugi album turnejom po istočnoj Evropi.

 

Kišobran je uspeo da ih uhvati pred kraj turneje i da ih dovede u Beograd!

Lokalnu podršku će pružiti beogradski bend Broken Strings, a Kišobran DJ tim će puštati muziku.

 

U poslednje tri godine Grimus su izbacili dva albuma: Panikon (2008), Egretta (2011). Sve veću popularnost stiču konstantnim nastupima, turnejama, festivalima po Rumuniji i okolnim zemljama. Između ostalih, ističu se nastupi sa Mobyjem i Motorheadom.

Na poslednjem albumu sarađivali su sa engleskim producentom Adamom Whittakerom koji je radio sa The Rakes i Amy Winehouse. Svi tekstovi su im na engleskom, a okaraterisani su kao alternativni rok.

 

 

 Grimus

Grimus

 

Broken Strings ovih dana završavaju snimanje svog drugog albuma.

Prvi album, "Svaki trenutak ostaje…" (2007), su izdali za PGP-RTS, nakon pobede na Zaječarskoj gitarijadi. Od tada je usledio veliki broj gostovanja po Srbiji i regionu gde su i postali prepoznatljivi po svom alternativnom zvuku.

Njihovi tekstovi na maternjem jeziku ih čine bliskim publici, što njihova energija najbolje i dokazuje.

 

 

 Broken Strings

Broken Strings

 

Kišobran DJ tim od 2006. radi indie/alternative žurke po Beogradu.

Prepoznatljivi po pitkoj atmosferi i pažljivo biranim plejlistama radili su u gotovo svim alternativnim beogradskim klubovima.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KIŠOBRAN".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Grimus (RO), Broken Strings (SRB), Kišobran (SRB)
Četvrtak, 27. oktobar 2011. godine

Start: 22.00 h.
Cena: 250 din.

Gun Club
Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom)
11000 Beograd

www.kisobran.org

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}