Home

VESTI

Vodimo vas na Easy Tiger presents Dorian Paic

No Comments Najave

Vodimo vas na Easy Tiger presents Dorian PaicEasy Tiger presents Dorian Paic / 02.11.2017. Druga žurka Easy Tiger serijala u Mladosti u goste premijerno dovodi jednog od najboljih muzičkih selektora na planeti, Doriana Paic-a.
   
Ovaj veteran nemačke elektronske scene trenutno živi u Berlinu, dok je svoje ime tokom dve decenije gradio u Frankfurtu, gde je bio nosilac rezidentura u klubovima kao što su Cocoon, Robert Johnson i Dorian Gray.

  

Njegovi DJ setovi se odlikuju sporim tranzicijama i dugačkim miksevima, ispunjeni stripped down suptilnim house i minimal trakama koje sa svojim decenijskim iskustvom savršeno spaja u setove po kojima je poznat širom planete.

 

Za miks pultom ga možete čuti u najrazličitijim venue-ima širom sveta. Bilo da je to intimni Club der Visionaere ili Amnesia Ibiza gde drži svoju rezidenturu već 12 godina, Dorian se uvek perfektno prilagođava publici i okruženju.

 

 

 Vodimo vas na Easy Tiger presents Dorian Paic

Vodimo vas na Easy Tiger presents Dorian Paic

 

 

Dorian je takođe label manager raum…musika, jednog od najistaknutijih nemačkih house labela.

Domaću podršku će pružiti host i rezident serijala, Marko Nastić.

Karte za ovaj event su dostupne na ulazu po ceni od 500rsd.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EASY TIGER".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}