Home

VESTI

Vodimo vas na Deviant Nights u Dragstoru!

No Comments Najave Vodimo vas

Drugstore će 29. i 30. juna biti obogaćen još jednim sjajnim vikendom bez sna uz artiste čija muzika opija.

Sa ponosom vam predstavljamo festival Deviant Nights u okviru koga ćete moći da čujete dosta tražena imena na našim prostorima.

29. Jun 2018

GIORGIA ANGIULI
Solo projekat Giorgie Angiuli stilski se kreće između popa, techna i housa. Ona koristi svoj glas da stvori sanjalačku dimenziju intenziviranu korišćenjem jedinstvenih instrumenata – igračaka. Tokom svog seta kombinuje klavijature, bubnjeve I teremin sa zvukom dečije flaute, saksofon, trube I mnoge druge igračke. Mešajući sve ove zvukove, oblikuje vibrirajuću I energetsku melodiju koja podstiče na igru.

BETOKO
Betoko poseduje genijalan muzički um te kao takav je u centru međunarodne muzičke scene. Njegova rana izdanja pokazuju da ima svoj prepoznatljiv pristup koji je fuzija techna, minimala i house muzike. Betokov globalni hit “Raining Again” objavljen na Dynamic Music postao je hit koji će mladi pamtiti kao evergreen.

JellyForTheBabies
Projekat ovog alijasa napravljen je 2007. godine. Ceo projekat zasniva se uglavnom na melodičnim zvukovima sa puno vokala zamijenjenih u tri različita žana, Deep, Progressive i Tech House. Jelly doslovno živi za muziku.

30. Jun 2018

CHRISTIAN LOEFFLER
Kada su ga pitali da opiše svoju muziku, Christian Loeffler je odgovorio da pokušava da kombinuje melanholiju sa euforijom. “Sva moja muzika je povezana mračnim duhom, koji je iskrivljen toplom iskrenošću. Pokušavam da spojim sve vrste različitih boja akustike kako bih dobio taj osećaj u mojoj muzici.”

ARIL BRIKHA
Šta je njegova muzika? Da li je techno? House? Deep house? Ona je i sve i ništa. Prevazilazeći muzičke žanrove, Brikha je protekle 2 decenije beskompromisno gradio svoj producentski put nezavisno od trendova, pozicionirajući se na globalnoj muzičkoj sceni kao jedan od većih inovatora.

Hibrid
Producent i DJ iz Sarajeva koji svojom produkcijom muzike želi da, služeći se emocijama, dubokim i ambijentalnim zvukovima, oblikuje prepoznatljivu muziku za ples.

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Deviant Nights u Dragstoru.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Deviant Nights”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , ,