Home

VESTI

Vodimo Vas na Arno Cost event!

No Comments Najave

Vodimo Vas na Arno Cost event!Arno Cost je jedan od najtalentovanijih muzičara i producenata u Francuskoj. Njegova muzika dobija iz dana u dan, veliki broj fanova u celoj Evropi, u širem spektru generacija.

 

Uticaji koji su ostvili veliki uticaj i dan danas su inspiracija za njega, i potpuno su u maniru Italo Discko fazona, sastavi poput Daft Punk, Benjamin Diamond, Alan Braxe, Philip Zdar do modernih heroja kao što su Stuart Price, Axwell, Lifelike i Eric Prydz.

 

Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorom, Vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Obavezno upišite u subject:"Arno Cost".

 

Muzika ga je oduvek fascinirala, od najranijih dana voleo je pop i discko muziku, dok nije zapčeo produkciju u svojoj sobi sad već davne 99-te.

 

U 2006-oj izlazi remix ‘Under the Fuse of Love’ koji je nedeljama bio na vrhu UK klubskih lista, I te godine nastavlja sa produciranjem remixa za The Freshmakers, Serial Crew…smatra se da je definisao svoj zvuk sa hitom "Magenta".

 

 
Vodimo Vas na Arno Cost event!
 Vodimo Vas na Arno Cost event!
 
 
Posle ovakvog hita usledila su nekoliko izdanjam, a izlazi monster hit ploča , Apocolyps, koja je toliko puštana, da imena koja su je uvrstila u svoje setove ne bi mogli da popišemo nedelju dana, posle ove ploče ne prestaje hajp oko Arnoa. Na početku 2009 izlazi poslednja njegova ploča pod nazivom Cyan, zatim i nova etikita Active Music, sezona na Ibici prolazi genijalno a sada ga možete slušati u Beogradu okviru Pre Exit dogadjaja. Lokacija na kojoj se zabava održava je Silosi Žitomlina u beogradu, DUNAVSKI KEJ 46.

Žurka je promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.  

 

Subota 12. Jun
Silosi Žitomlin-a / Marina Beograd / Dunavski Kej 46

ARNO COST
Flashbrothers LIVE!
Cecil McCarthy