Home

VESTI

Vodimo vas na Appleblim (UK), Klub Gun

No Comments Najave

Appleblim (UK), Gun club

Laurie Appleblim Osborne iz Bristola ima interesantnu karijeru.

Tokom devedesetih, njegov bend The Monsoon Basson imao je nekoliko Single of the Week priznanja od strane NME-a, što ipak nije pomoglo da se bend ne raspadne. On je ipak nastavio sa solo radom.

 

 

Nadovezao se  za uspon dubstep-a u Velikoj Britaniji, upoznao je Shackelton-a sa kojim je počeo da producira uzbudljive stvari na ivici žanra. Primećeni zbog takve specifičnosti, ubrzo su i slavljeni zajedno sa etiketom Skull Disco koja je doživela desetak izdanja.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Appleblim (UK), Gun club".

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Zasluženo biva pozvan da snimi miks za Dubstep All Stars serijal najuticajnijeg izdavača britanske plesne muzike Tempa. Ostvario je i saradnju sa Ramadanman-om koju je krajem 2010. remiksovao i Carl Craig, a 14. januara 2011. godine dolazi u beogradski Gun Glub u Miloša Pocerca 10  da niskim frekvencijama potrese plesni podijum.

 

 

Appleblim

Appleblim

14. januar 2011.
APPLEBLIM @ Gun Club
Podrška: Felony Flats, DJ Flip i Vlada Janjić

Cena karte 350 dinara pre, odnosno 500 dinara posle ponoći.
Karte se kupuju na ulazu u klub.
Vrata Gun Club-a se otvaraju u 22.30

 
 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}