Home

VESTI

Vodimo vas na All Stars Belgrade Party 3

No Comments Najave

Vodimo vas na All Stars Belgrade Party Vol.3

Nakon prvog i drugog u nizu All Stars Belgrade Party serijala, gde su nastupili pioniri elektronske scene u Srbiji Vlada Janjić, Gordan Paunović, Boža Podunavac, DJ Brka, Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljrvić i Kobaya,  Kulturni centar GRAD vas poziva na treći serijal 11. juna 2011. kada će nastupiti druga generacija DJeva koja je obeležila jedan period razvitka Techno, Electro & Breakbeat scene.

Ovoga puta MKDSL, FLIP & EWOX. Vrata se otvaraju u 23h, a program će trajati do jutarnjih časova. 

 

Kulturni centar GRAD je početkom ove godine pokrenuo serijal žurki, pod nazivom All Stars Belgrade Party, sa ciljem da okupi staru i novu gardu beogradske klupske scene.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALL STARS BELGRADE PARTY VOL.3".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Neki od njih su na sceni i više od 20 godina, a ovom prilikom želimo da im damo omaž svemu učinjenom za beogradski klupski duh, kakvog se danas sa nostalgijom prisećamo…

Cena karte do ponoći će biti 150 RSD, posle ponoći 200 RSD.

 

 

 All Stars Belgrade Party Vol.3

All Stars Belgrade Party Vol.3

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}