Home

VESTI

Vodimo te na PLAY by Deborah de Luca!

No Comments Najave

Vodimo te na PLAY by Deborah de Luca!Vest da Deborah de Luca 10. februara dolazi na prvu po redu PLAY žurku pravo u beogradski Magacin Depo više nije novitet.

 

Ono što je novo je da će joj podršku pružiti moćni Tauten tandem, koji čine Andrew Meller i TKNO koji će nastupiti nakon Debore, dok će intro u željno iščekivanu žurku uraditi John Belk koji je već dobro poznat domaćim ljubiteljima elektronske muzike.

 

Karte možete naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od 990 dinara za obične karte, a 1500 dinara za VIP.

 

Deborah de Luca će svojim nastupom u Beogradu predstaviti novi koncept žurke nazvan PLAY, koji je namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike bez obzira na žanr, a kojima je cilj pre svega dobar provod, opuštena atmosfera i kvalitetan zvuk. Organizatori PLAY žurki nam spremaju još iznenađenja u narednoj godini, a sve vesti i objave možete pratiti na Facebooku.

 

 

 Vodimo te na PLAY by Deborah de Luca!

Vodimo te na PLAY by Deborah de Luca!

 

 

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom.

 

PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Deborah de Luca".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}