Home

VESTI

Vodimo te na nastup Dave Clarka!

No Comments Najave

Vodimo te na nastup Dave Clarka!Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće ove subotu 4. jula u beogradskoj Barutani i doneti žurku koja će se sigurno dugo dugo pamtiti!

Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, Clarke je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava Centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine.

 

Ovog puta, vešti Britanac će nastupiti uz našeg DJ Speedy-ja, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće tehno scene. Kao podrška nastupaju još Goran Kan i Marko Milosavljević.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DAVE CLARK".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor, Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima.

 

 

 DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!

DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!

 

 

Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com .

Dan ranije, u petak 3. jula, na pozornici Barutane nastupiće belgijski rok trio “Triggerfinger”, koji će biti gost Beograda u sklopu svoje aktuelne evropske turneje. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 1.000 dinara.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}