Home

VESTI

Vladimir Corbin u klubu Compressor!

No Comments Najave

Vladimir Corbin u klubu Compressor!Nemačka rave groznica, razvijanje i rast uz novi talas, techno i njegove posledice, ljubav prema muzici i jedan čovek na pravom mestu u pravo vreme. Dragi naši predstavljamo vam Vladimira Corbina.

Još ranih 90-ih upao je u vrtlog Maydaya-a i Loveparade-a odakle je krenuo da stvara svoje veze sa scenom širom Nemačke. Sada već davne 93. god. organizuje event Stay Tune, koji tokom godina prerasta u najveći indoor party u Štutgartu sa preko 5000 posetilaca.

 

Godina 2002. ima značajan preokret za njega jer kao izdavač preuzima poznati štutgartski magazin Sub Culture koje uspešno vodi i danas. Istovremeno počinje mnogo intezivnije da se bavi Dj-ingom i vrlo brzo razvija svoj prepoznatljiv zvuk. U Corbinovim setovima oseti se atmosfera Berlina, sirova energija Detroita, i veseli groove Chicago house-a. Njegovog zvuk je kako kaže, eklektičan spoj deepa, techa i modernog techna.

 

 

Vladimir Corbin  u klubu Compressor!

Vladimir Corbin u klubu Compressor!

 

Do sada je nastupao sa velikim brojem eminetnih Dj-eva kao što su: Ante Perry & Sebbo, Onur Ozer, Dapayk, Marc Romboy, Etienne De Crecy, Jesse Rose, Ida Engberg, John Dahlback, D. Diggler, P.Toile, Stephan Bodzin, Gamal Kabar… i na tome se ne zaustavlja. Kako vreme odmiče, Vladimir vredno radi na svojoj produkciji i izdaje za label-ove kao što su Hertzklopfen, Deep Pulp…

Vladimir je rodom iz Novog Sada i domaćoj publici premijerno će se predstaviti u petak 10.12. u VIP-u Compressora. Za dobrodošlicu i zagrevanje zaduženi su Damir Zekiri i Gregor | AlterNacija. Kvalitetna muzika i atmosfera evropskih UDG clubova su više nego dovoljan motiv za sve Vas novosadske clubere da nas posetite i proverite šta Vladimir ima svima da nam kaže.

 

 
LOKACIJA:

Klub Compressor

Novi Sad

 

LINE UP:

Vladimir Corbin | Hertzklopfen, Deep Pulp
Damir Zekiri
GregoR | AlterNacija

ULAZ:

do 1h 100 din.
od 1h 200 din.

 

 

 

QUICK LISTEN:
 
Vladimir Corbin: 
 
Damir Zekiri: 
 
Gregor: 
 
 
Supported by AlterNacija