Home

VESTI

Vikend u Nišu!

No Comments Najave

Vikend u Nišu!U Nišu nas ovog vikenda očekuje zaista više kvalitetnih dešavanja, i to za svakog po nešto :), biće tu i minimal-a, techno-a, house-a, trance-a, dnb-a. Ali krenimo redom:

Četvrtak 18.03.2010. je rezervisan za klub Scenu I žurku ‘’Brand New Game’’, a te večeri će nas zabavljati DJ Zarez i DJ Joy [Kondukter] sa svojim house setovima, a društvo će im praviti Vladika sa gitarom, i ulaz je besplatan.

Petak 19.03.2010. će definitivno biti u trance fazonu, pa nas tako u klubu Base očekuje žurka pod nazivom ‘’Blue Moon party pt. 3’’, na kojoj će raditi residenti Misha I Dinke, a kao gost nam iz Pančeva dolazi DJ Mozza [Chaotic Beats].  Ulaz za ovu žurku je besplatan. 

 

Takodje nas u petak u klubu F1, očekuje trance žurka pod nazivom “Synthetic Evolution presents XperimenT DJ-s”  na kojoj će nastupiti gost iz Beograda DJ Stole [XperimenT/UltraGroove Rec], a društvo će mu za DJ pultom praviti Max, Nikolovski I Miljani.
 
Ulaz na ovu žurku je 200 dinara. U klubu Scena se dešava žurka ‘’NewCityBeat’’ gde standardno nastupa resident team DJ Sylviei Paja [clarinet], koji nas vode kroz sve moguce pravce house muzike, a ulaz je besplatan.
 
 
Blue Moon party pt. 3
Blue Moon party pt. 3
 

Subota 20.03.2010. je rezervisana za techno, house i dnb muziku. BURN STUDIO nam u klubu Cubo predstavlja Burn DJ Team, kada će nastupiti DJ Dejan Milićević i DJ Marko Milosavljević iz Beograda, a podrška će im biti DJ Zarez i DJ Spirko iz Niša, i to veče će biti rezervisano za najnoviju house, techno, tech-house i minimal produkciju. Karte za ovu žurku su u pretprodaji po ceni od 200 dinara u Cubo klubu, Happy House-u, Caffe Bombay & Salon-u Fabrika, dok će na ulazu biti 300 dinara.

 
 

Klub Cubo predstavlja Burn DJ Team
Klub Cubo predstavlja Burn DJ Team
 
 
U klubu Base nas očekuje žurka ’’Ladies Techno Party Pt. 2’’ na kojoj će raditi DJ Fenix [Imunitet] koja će nas provozati kroz svoj celovečernji minimal-techno set, ulaz je besplatan. U klubu Feedback nas ošekuje dnb žurka “Mi Lomimo Bitove pt. 7” na kojoj će nastupiti DJ Shiny & DJ Mithja, a ulaz je 100 dinara. I da na karju pomenemo još jednom klub Scena-u, jer nas tada takodje očekuje DJ Sylvie i žurka ‘’Fun4Fans’’, a ulaz je besplatan.

Vidimo se 🙂