Home

VESTI

Vibe yourself: Junior series Vol.2, 31. maj, KC Grad

No Comments Najave

Vibe yourself: Junior series Vol.2Urbani muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku najveće muzičke akademije na svetu Red Bull Music Academy, nastavlja "Vibe yourself: Junior series" serijal žurki.

 

Na drugoj po redu žurci će nastupiti Vid Marjanović & Simon Roge (Hoqs Pocus), Glasskeeperz (Pedja & Marko) i dr.ADJI & Randy MIhailović.

 

Žurka je zakazana za 31. maj 2012. godine u KC Gradu (www.gradbeograd.eu ), a ulaz je BESPLATAN.

 

Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće.

 

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

 

Predstavljamo Vam "VIBE YOURSELF: Junior series"
Predstavljamo Vam…
 
 
VIBE YOURSELF: Junior series Vol.2
31. maj 2012. godin, 23h
Kulturni centar "GRAD"
 
LINE UP:
 
Vid Marjanović i Simon Roge
www.soundcloud.com/vid-marjanovic
Pedja & Marko Glasskeeperz  
www.soundcloud.com/glasskeeperz
 
 

{xtypo_rounded1}Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs ), više od 4 godine nastoji da promocijom mladih DJeva otkrije nove zvezde.

I ovom prilikom pozivamo sve DJeve da se prijave i pošalju nam svoj profil, a više od 100 muzičara je to već učinilo.

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, najveća muzička akademija na svetu Red Bull Music Academy podržala je serijal žurki "VIBE YOURSELF: Junior series". Svi mladi DJevi, producenti i muzičari mogu aplicirati za odlazak na Red Bullovu akademiju putem sajta www.redbullmusicacademy.com. Ove godine akademija će se održati u Njujorku.

Očekujemo Vas!{/xtypo_rounded1}

Vibe yourself: Junior series Vol.2 Event

http://goo.gl/km9LL

 

Više informacija na:
redakcija@clubbing.rs
www.clubbing.rs