Home

VESTI

VIBE YOURSELF: Junior series, Vol. 1

No Comments Najave

Predstavljamo Vam "VIBE YOURSELF: Junior series" Vaša omiljena clubbing ekipa vam donosi ono što ste tražili i iščekivali – serijal fenomenalnih žurki, odličan provod i vrhunsku zabavu!

Muzički magazin Clubbing.rs vam sa ponosom predstavlja "VIBE YOURSELF: Junior series" serijal žurki, a koji je je nastao sa ciljem da promoviše neafirmisane DJeve.

 

Na prvoj žurci će nastupiti KICK-HAT-SOUL ::: Live! (Me-High-Low & Marqo Maraqya), PREDRAG JANUS ALF (Funky Criminimalz) i GALAMGIA (Play Point).

 

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće.

Prva žurka je zakazana za 1. mart 2012. godine u Kulturnom centru "Grad" (www.gradbeograd.eu ), a ulaz je besplatan. Uskoro ćete saznati i lineup prvog eventa.

 

 

Predstavljamo Vam "VIBE YOURSELF: Junior series"
Predstavljamo Vam…
 
 
VIBE YOURSELF: Junior series
1. mart 2012. godine
Kulturni centar "GRAD"
 
LINE UP:
 
 
 

Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs ), više od 4 godine nastoji da promocijom mladih DJeva otkrije nove zvezde.

I ovom prilikom pozivamo sve DJeve da se prijave i pošalju nam svoj profil, a više od 100 muzičara je to već učinilo.  

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, najveća muzička akademija na svetu Red Bull Music Academy podržala je serijal žurki "VIBE YOURSELF: Junior series". Svi mladi DJevi, producenti i muzičari mogu aplicirati za odlazak na Red Bullovu akademiju putem sajta www.redbullmusicacademy.com. Ove godine akademija će se održati u Njujorku.

Očekujemo Vas!

"Vibe yourself: Junior series" FanPage
http://goo.gl/bpNSQ

"Vibe yourself: Junior series" Event

http://goo.gl/icdLb

 

Više informacija na:
junior@clubbing.rs
www.clubbing.rs