Home

VESTI

Veztax u Mamolu!

No Comments Najave

Veztax u Mamolu!

Lucky Showcase nastavlja sa serijalom odličnih žurki, ovoga puta u goste nam dolazi Veztax slovenački DJ, čiji su setovi otvorili koncerte grupe Placebo i Depeche Mode.

 

Obišao je gotovo celu kuglu i zaslužan je za organizovanje niza legendarnih party-a u Sloveniji.

Veztax će nastupiti u klubu Mamolo 18. novembra, a sa njim će izaći pred DJ pult i već svima dobro poznati rezidenti Lucky Showcase-a: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

1997. godine, Veztax dobija svoj prvi par gramofona, a njihovo ime Vestax mu je zvučalo kao odlično ime za DJ-a, koje je malo izmenio.

Kao i svaki ljubitelj muzike, najpre je počeo kao posetilac klupskih dešavanja, a kasnije i kao organizator, da bi se, tražeći nove izazove preselio u Amsterdam i tokom naredne 3 godine bavio organizovanjem žurki na kojima su pored mnogih nastupali i prijatelji iz Slovenije, Umek i Valentino Kanzyani.

 

 Veztax

Veztax

 

Nastupao je širom evrope i nastupao sa najpoznatijim imenima klupske scene, a imao je čast da otvori koncerte Placebo i Depeche Mode u Sloveniji kao dokaz svog uspešnog prisustva na sceni.

Njegov rad se može naći na etiketama kao sto su: Annunaki, Rhythm Convert, Recon Warriors, Rerun, Adult, Wet, Kroma, Relatives, Technique i Vezotronik records čiji je sam vlasnik.

 

 Lucky Showcase serijal Mamolo 2011 / 2012

Lucky Showcase serijal Mamolo 2011 / 2012

 

 

Lucky Rec Showcase Facebook grupa

Lucky Showcase with Veztax Facebook event