Home

VESTI

Veztax deli karte u Mamolu!

No Comments Najave

Veztax deli karte u Mamolu! Kao i uvek "Lucky Records Showcase" nam je spremio još jedno iznenađenje.

Za svaku kupljenu kartu za event "Lucky Showcase with Vaztax" 18. novembra u klubu Mamolo u periodu od 00:00 do 00:30 h na poklon dobijate kartu za "Lucky Showcase with Adam Beyer" koji će se održati 26. novembra u KPGT-u u Beogradu.

 

Pored Veztax-a u Mamolu će nastupiti i već svima dobro poznati rezidenti Lucky Showcase-a: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

1997. godine, Veztax dobija svoj prvi par gramofona, a njihovo ime Vestax mu je zvučalo kao odlično ime za DJ-a, koje je malo izmenio.

Kao i svaki ljubitelj muzike, najpre je počeo kao posetilac klupskih dešavanja, a kasnije i kao organizator, da bi se, tražeći nove izazove preselio u Amsterdam i tokom naredne 3 godine bavio organizovanjem žurki na kojima su pored mnogih nastupali i prijatelji iz Slovenije, Umek i Valentino Kanzyani.

 

 

 Veztax

Veztax

 

Nastupao je širom evrope i nastupao sa najpoznatijim imenima klupske scene, a imao je čast da otvori koncerte Placebo i Depeche Mode u Sloveniji kao dokaz svog uspešnog prisustva na sceni.

Njegov rad se može naći na etiketama kao sto su: Annunaki, Rhythm Convert, Recon Warriors, Rerun, Adult, Wet, Kroma, Relatives, Technique i Vezotronik records čiji je sam vlasnik.

 

 Lucky Showcase klub Mamolo 2011 / 2012

Lucky Showcase klub Mamolo 2011 / 2012

 

 

Karte za ovaj događaj možete kupiti na ulasku u klub po ceni od 400 dinara.

Lucky Showcase with Veztax Facebook event