Home

VESTI

Vežite pertle – izuvamo!

No Comments Najave

Vezite pertle - izuvamoJoš jedna sezona u zatvorenom prostoru se bliži kraju u klubu BASE, a svi mi iz Niša i okolnih gradova možemo biti zadovoljni viđenim. Bilo je mnogo dobrih žurki ove sezone i sve su nam drage, a svaka na svoj način nam je pružila unutrašnje zadovoljstvo i noć za pamćenje, neretko i jutro.

 

Počeli smo sezonu promotivnom žurkom partyclips.net portala, koja je svojom atmosferom i posetom nagovestila izuzetne dane. Razmišljali smo dugo koga bi mogli da pozovemo da sa nama lagano najavi toplije dane i baci nam osmeh na lica, te smo za ovo veče pozvali publici u Nišu dobro poznatog Miloša Župca, noseći se onom starom: "kako je počelo, tako se i završilo".

 

Miloš Župac je jedan od DJ-eva koji je nastupio na pomenutoj promotivnoj žurci uz Aleksandra Milića, Ivanjca i A.M. Stvarno je bilo fantastično, prepun klub, odlična ekipa, a o muzici nemamo komentara.

 

 

Klub Base, Niš

Klub Base, Niš

 

 

U subotu 24.04.10. godine, pored Miloša će nastupiti i talentovani DJ i producent Peyya, kome mnogi inostrani producenti i DJ-evi predviđaju lepu i perspektivnu budućnost.
Ništa drugo ne preostaje da vam kažemo, osim da se organizujete, čujete sa svojim najboljim prijateljima, naoštrite svoja čula, ali nikako ne zaboravite jedno…
VEŽITE PERTLE – IZUVAMO!

Miloš Župac
Peyya
Club Base 24.04.2010.
Ulaz besplatan