Home

VESTI

Veliki interes za nastup FatBoy Slima

No Comments Najave

Velik interes za nastup FatBoy SlimaVelik broj prodatih karata potvrđuje ogroman interes za nastup Fatboy Slima u Umagu pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih delova Hrvatske, ali i iz regije.

UMAGINATION i Beck's prvi puta dovode legendu svetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Nastupiće u Umagu 28. maja u sklopu programa Beck'sperience, koji na domaću scenu dovodi vodeća imena elektronske muzike.

 

Prvi promotivni kontingent od 1500 karata već je rasprodat pa je u prodaju pušteno još 1000 karata po promotivnoj ceni od 125 kuna, a nakon što i ta količina bude prodata, karte će se prodavati po ceni od 160 kuna. Velik broj prodanih karata potvrđuje ogroman interes za njegov nastup pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih delova Hrvatske, ali i iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

 

Fatboy Slim je britanski DJ, producent i pionir elektronske plesne muzike čiji su nastupi znali privući i više od 200 000 ljudi, poput već legendarnog nastupa na Brighton Beachu i Beach Boutique performansa u Brazilu i Australiji.
 
Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je doneo titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup biće popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showomi  video projekcijama. Fatboy Slim u Hrvatsku dolazi sa pratećom ekipom na sam dan nastupa privatnim avionom, a odsešće u predsedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela sa 5 zvezdica.

 

 

Velik interes za nastup FatBoy Slima

 Velik interes za nastup FatBoy Slima
 
Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tokom  2010. godine, što garantuje da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan. UMAGINATION i Beck's organizirali su i niz dešavanja za sve one koji će u Umagu ostati i tokom vikenda. UMAGINATION planira i ubuduće organozovati gostovanja vodećih svetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne muzike u Hrvatskoj.

Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu i uprodavnicama Transport Footweara, a cena u promotivnoj prodaji koja traje do ponedjeljka, 17. maja je 125 kuna. Ukoliko budu raspoložive, karte će se na sam dan nastupa moći kupiti po ceni od 180 kuna. Kartavredi kao ulaznica na sva događanja vikend programa.

 

 

 

Izvor:

Klubskascena.com