Home

VESTI

Večeras otvaranje kluba “DOT”

No Comments Najave

Večeras otvaranje kluba "DOT"U samom centru grada, na adresi Francuska 6, “Dot” će od večeras biti pravo mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. Tokom tri dana otvaranja, 23., 24. i 25. oktobra, kroz klub „Dot“ prodefilovaće omiljeni gradski DJ-evi, a već u subotu posetioci će moći da uživaju i u prvom DJ gostovanju!

  

Četvrtak, 23. oktobar, donosi „muziku za dušu“ uz Soul Survivors ekipu u sastavu Dača Milojević, Coba i Ćile.
 

Već u petak, 24. oktobra, potpuni programski zaokret stiže uz Smoking Beats i omiljene gradske r’n’b i hip-hop reprezente, a to su svakako DJ-evi Фake Super i Byp_. U subotu, 25. oktobra, DJ u usponu i jedan od rezidenata Kristijan Monar predstaviće kolegu iz Nemačke Sandrina. Sandrino je nemački DJ i producent sa etikete „Innervisions“, čiji su vlasnici niko drugi do Dixon i Âme. Sandrino je za ovu izdavačku kuću objavio EP „Save“, na kom je sarađivao sa kolegom Frankey-jem, a Dixon redovno pušta njihove trake na svojim nastupima. Numere sa EP-ja „Save“, možete čuti OVDE, a šta je Sandrino spremio za beogradsku publiku čućemo u subotu, 25. oktobra.

 

 

 Večeras otvaranje kluba "DOT"

Večeras otvaranje kluba "DOT"

 

 

Svake srede, četvrtka, petka i subote, klub Dot će okupljati najveseliju gradsku ekipu! Biće zastupljeni svi omiljeni muzički žanrovi – funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house, kako uz domaća, tako i gostovanja velikih svetskih DJ imena. Zaokružite ove datume na svojim klupskim kalendarima: 23., 24. i 25. oktobar – i pratite „Dot“ na Fejsbuku: www.facebook.com/dot.belgrade.

DOT. I tačka.

Klub DOT
Francuska 6
+38163329519
www.facebook.com/dot.belgrade