Home

VESTI

Vanilla Ace na splavu Lasta

No Comments Najave

Vanilla Ace na splavu LastaBritanska DJ i producentska deep house senzacija, Vanilla Ace, još jedan je od stranaca koji će gostovati na Gradskom splavu Lasta na jednoj od čuvenih Lasta Matinée žurki i to u nedelju 22. juna sa početkom u 18:00.

  

Londonski producent i DJ koji je postao globalno poznat 2012. godine sa izdanjima koje su izdavale najeminentnije svetske kuće poput Toolroom, MODA, Blockhead, Maquina i Ministry of Sound sada dolazi na Lastu što obećava još jedno nezaboravno popodne i veče u ovom poznatom prestoničkom letnjem klubu. Domaću podršku će mu pružati ZWEIN i Kid Kimi koji će raditi b2b sa Vukom Smiljanićem.
 

Pre Lasta Matinée žurke, pozivamo vas da dođete prvo u četvrtak na Lasta Goes Hip-Hop gde će najbolji Hip-Hop i R&B i ove nedelje za vas vrteti Ike, Prema i BYP_ iz DJ organizacije "Vatra"; nakon toga, zagrevanje se nastavlja u subotu na Love Boat žurki na kojoj će se za miksetom naći Danijel Čehranov, Dooshan i Ales, dok je subota rezervisana za Love, Peace & Music žurku gde će u glavnoj ulozi biti Kapetan Peppe, Goran Starčević i Groovyman.

Dođite i proverite zbog čega je za samo godinu dana Lasta postala jedan od najpoznatijih i najpopularnijih beogradskih noćnih klubova. Vidimo se na Lasti!

 

 

 Vanilla Ace na splavu Lasta

Vanilla Ace na splavu Lasta