Home

VESTI

Valternativa u klubu DOT!

No Comments Najave

Valternativa u klubu DOT!Valternativna ekipa u četvrtak u klubu DOT! U svetu u kom se sve češće postavlja pitanje gde se sakrila prava muzika, Valternativa rado donosi odgovr – u klubu DOT!
 
Valternativa radio, skraćeno Var je projekat mlade ekipe Valjevaca, grupe vizionara koje spaja muzika. U želji da okupe ljude sličnih ideja Vlada Stojanović, Bane Nikolić, Nikola Vučićević i Aleksandar Marković, sve DJevi, u saradnji sa voditeljem i muzičarom Urošem Krvokapićem osnovali su radio.

  

Njihova vizija se zasniva na konceptu da je muzka iznad svega, da žanrovski nije ograničena i da spaja sve.

 

Sa namerom da izraze sebe i stvore nešto novo pokrenuli su online radio na kome slušaoci mogu proputovati kroz različite dimenzije novih muzičkih pravaca ali i već poznatih žanrova poput jazz-a, funka, soula, disco-a, house, hip hop-a, r’n’b-a. DOT vas poziva na sasvim novi koncept žurki četvrtkom pod parolom #podržidomaće u epizodi Valtrenatia Radio. Valternativna ekipa koju će u četvrtak 06.10.2016. zastupati Johnny Big Ood, Teo Trunk i Alex Mark zajedno sa perkusionistom Markom Dub-om daće vam priliku da za početak uplovite u svet disco, nu diso, deep house i tech house zvuka i da se ludo provedte!

 

Var • 06.10.2016 • DOT

 

 

 Valternativa u klubu DOT!

Valternativa u klubu DOT!